Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Woedende en 'verraden' Arsenal-spelers eisen opheldering van clubleiding'

Laatste update:

Volgens bovengenoemd medium heeft de woede bij the Gunners voornamelijk te maken met de afspraken die enkele maanden geleden zijn gemaakt in het Emirates Stadium. Spelers en trainers gingen destijds akkoord met een tijdelijke salarisverlaging van 12,5 procent in de maanden zonder voetbal. Hierdoor zouden er geen medewerkers van Arsenal ontslagen hoeven te worden, een belofte die woensdag echter werd gebroken door de beleidsbepalers. The Athletic weet te melden dat er binnenkort een pittig gesprek volgt met het bestuur van de Londense club.

Arsenal oogst veel kritiek met 'schandelijke' ontslaggolf

Arsenal ontslaat tientallen medewerkers vanwege de coronacrisis. De kritiek op met name social media is niet van de lucht.Lees artikel

In het persbericht van woensdag benadrukt de Arsenal-leiding echter dat de vele ontslagen onvermijdelijk waren geworden, mede vanwege de sombere vooruitzichten op het gebied van inkomsten. Men wil blijven investeren in het eerste elftal en daarnaast is ook de situatie rondom Pierre-Emerick Aubameyang van cruciaal belang voor Arsenal, dat het tot 2021 lopende contract van de topschutter dolgraag wil openbreken en verlengen. Volgens de Daily Mail strijkt de trefzekere spits met de nieuwe driejarige deal in totaal 43,5 miljoen euro op.

Arsenal is naast de contractverlenging van Aubameyang druk bezig met het binnenhalen van Willian. Volgens ESPN ligt voor de van Chelsea afkomstige middenvelder een driejarig contract klaar in Noord-Londen, met een weeksalaris van ruim 100.000 euro. De Braziliaan wil zijn aflopende verbintenis bij the Blues met drie seizoenen verlengen, maar Chelsea gaat niet verder dan twee jaar. Hierdoor lijkt een vertrek van de routinier onvermijdelijk geworden. Arsenal heeft volgens La Voix du Nord de beste papieren om Gabriel dos Santos Magalhães, beter bekend onder zijn voetbalnaam Gabriel, over te nemen van Lille OSC. De Fransen willen dertig miljoen euro overhouden aan de verkoop van de verdediger.

Zie jij Pierre-Emerick Aubameyang volgend seizoen bij Arsenal spelen?

Meer nieuws

Feyenoord ziet nieuwe rol voor Bosschaart na topseizoen met FC Dordrecht
2
Barça-aankoop is zwaar ontevreden over trainer Xavi en hint op zomers vertrek
5
Gaat Ajax man met veruit hoogste gemiddelde verkopen? 'Er is twijfel'
12
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Kenneth Perez is niet tevreden over smaakmaker ondanks 14 assists dit seizoen
18
Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
25

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties