Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Woedende fans rellen na verlies en slaan steward in elkaar; trainer stapt op

Laatste update:

Kaizer Chiefs wist dit seizoen geen enkele prijs te pakken en ook het mislopen van internationaal voetbal voor volgend seizoen dreigt. De frustratie liep gedurende het duel op en na afloop sloeg de vlam in de pan. Trainers en spelers van beide ploegen moesten zich haasten om veilig weg te komen. Trainer Steve Komphela besloot meteen na afloop om ontslag te nemen. De Zuid-Afrikaanse club kwam snel met een statement.

Kaizer Chiefs verloor zaterdag in de halve finale van de beker in Zuid-Afrika. Daarna ging het helemaal mis.

Posted by voetbalzone on Sunday, April 22, 2018

"We moeten verantwoordelijkheid nemen en accepteren dat we te maken hebben met uitdagingen. We kunnen niet accepteren dat deze situatie zo verdergaat. We zijn bezorgd over de veiligheid van onze spelers, de coach en de fans. We gaan de komende dagen met meer statements komen", aldus Bobby Motaung van Kaizer Chiefs. Ook de nationale voetbalbond van Zuid-Afrika sprak achteraf schande van de rellen.

"De Premier Soccer League veroordeelt het hooliganisme en geweld dat plaatsvond in het Moses Mabhida Stadion op zaterdag tijdens de wedstrijd tussen Kaizer Chiefs en Free State Stars. Hooliganisme en gewelddadigheid van deze aard hebben geen enkele plaats in het voetbal. De gewelddadige acties die individuen hebben verricht afgelopen nacht kunnen echt niet door de beugel."

Meer nieuws

Van Nistelrooij heeft gesprekken gevoerd om weer aan de slag te gaan als trainer
0
'Europese grootmacht sprak intern over het aanstellen van Louis van Gaal'
6
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
1
Verbannen Ajax-talent voedt met foto geruchten over overstap naar Man City
16
'Poolse topclub heeft vizier gericht op clubloze Pascal Jansen'
4
VZ Kort: In deze twee Nederlandse stadions speelt Oranje de Nations League-duels
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties