Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Woedende Mido sloopt Salah in curieuze tirade op Egyptische televisie

Laatste update:

In zijn eigen televisieprogramma op Al-Nahar TV liet Mido dinsdag zijn woede de vrije loop. "Is er iemand die vindt dat Mohamed Salah geen fout heeft gemaakt door de bruiloft van zijn broer bij te wonen met achthonderd, negenhonderd mensen? In tijden van Corona?", vroeg de boze Egyptenaar aan zijn kijkers. "Dat is toch gewoon fout. Er zijn foto's van Salah terwijl hij aan het dansen is (op de bruiloft, red.). Hij heeft het recht om het te vieren met zijn broer, alleen niet nu tijdens de pandemie." Er waren foto's opgedoken van de bruiloft waarop Salah te zien is met én zonder mondmasker, wat tot ophef leidde op met name de sociale media.

"Vertel me niet dat Salah daar geen recht op heeft", ging de hevig verontwaardigde Mido verder. Om er gelijk aan toe te voegen: "Hij komt hier naar Egypte voor de nationale ploeg en niet om de bruiloft van zijn broer bij te wonen. Het volk houdt van Salah. Dat was ook te zien op de bruiloft van zijn broer. Driehonderd tot vierhonderd mensen hebben foto's met hem gemaakt en kusjes gegeven op zijn wang. Daardoor ook is Salah positief getest op het coronavirus."

"Is er dan niemand van de Egyptische voetbalbond die tegen hem kan zeggen dat Salah fout zit?", vroeg Mido zich hardop af. "De angst is gewoon te groot. Als jullie dit laten lopen, dan zal het schip zinken met jullie allemaal aan boord. En wij worden meegenomen", zo besluit de oud-aanvaller zijn tirade over de coronabesmetting van Salah. De aanvaller van Liverpool heeft nog niet gereageerd op de uithaal van Mido. Wél bedankt hij via Twitter iedereen voor de steun en Salah hoopt snel weer terug te kunnen keren bij Liverpool.

Zojuist positief getest op het coronavirus: Mo Salah.

Geplaatst door voetbalzone op Vrijdag 13 november 2020

Meer nieuws

NAC-captain Martina onderbreekt interview: John Karelse valt eigen collega aan
0
PSV bedenkt plan om Sergiño Dest alsnog over te nemen van FC Barcelona
15
Opleving of laatste stuiptrekking; is Haaland de laatste echte superspits?
13
De Italiaanse regista die zelfs wandelend alle tegenstanders te snel af was
33
Girona verspeelt voorsprong in minuut 99 en geeft FC Barcelona hoop
6
Arjen Robben vindt het zeer knap dat FC Groningen binnen jaar terugkeert
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties