Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Woedende Mino Raiola haalt genadeloos uit naar 'idioten': 'Crimineel gedrag'

Laatste update:

"Wat er vannacht is gebeurd is echt niet normaal", foetert Raiola in een reactie aan The Athletic. "Dit is puur vandalisme en ik reken af met iedere vorm van geweld. Dit zijn echt idioten, het is gewoon crimineel gedrag. Ze moeten worden opgesloten en opnieuw worden opgevoed. Dit hoort gewoon niet bij de voetbalsport. Het is sport, S-P-O-R-T. Het is helemaal geen kwestie van leven en dood, het is EN-TER-TAIN-MENT."

Raiola heeft zich in het verleden niet altijd positief uitgelaten over de werkwijze van Woodward, maar de verantwoordelijke voor het aankoopbeleid verdient volgens de zaakwaarnemer nu juist alle steun. "Ik sta volledig aan zijn kant", benadrukt Raiola nog maar eens. "Dat dit uitgerekend gebeurt in een land als Engeland, waar de mensen bekend staan om hun klasse, medeleven en educatie... Dit mag deze man echt niet overkomen. Zijn we nou helemaal gek geworden? Voetballen is niet zó belangrijk in het leven."

"Niemand heeft het recht om een huis te vernielen en een familie te bedreigen. Wat zou er zijn gebeurd als de kinderen thuis waren? Zijn we nou helemaal gek geworden? Is dit Engeland waar we het over hebben?", vraagt de verontwaardigde Raiola zich hardop af. De zaakwaarnemer stelt terloops het verkeerd gebruiken van de sociale media aan de kaart. "Verschuil je niet achter social media en zeg ook niet dat je dit van iemand anders hebt moeten doen. Er is binnen het stadion geen ruimte voor geweld, maar daarbuiten ook niet. Het is onacceptabel."

Manchester United heeft met een krachtig statement gereageerd op de gebeurtenissen rond het huis van Woodward, die met zijn gezin overigens niet thuis was. "De club is op de hoogte gebracht van incidenten rond het huis van een van onze medewerkers. We weten dat de voetbalwereld achter ons staat in de zoektocht naar de daders van deze ongerechtvaardigde aanval, waarin we intensief samenwerken met de politie. Iedereen die schuldig wordt bevonden aan het overtreden van de wet of betrokkenheid bij deze zaak, zal door Manchester United voor het leven verbannen worden en kan vervolging verwachten."

Ben jij het eens met Mino Raiola?

Meer nieuws

Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
2
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
66
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
25
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
15
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties