Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Woeste Braafheid gaf Van Gaal in kleedkamer tik in zijn gezicht'

Laatste update:

Braafheid en Van Gaal botsten vorige week bij de wedstrijd tegen Borussia Mönchengladbach en de vleugelverdediger werd daarom buiten de selectie gehouden voor het duel met 1. FC Nürnberg. Braafheid bekende dat er 'iets' was gebeurd in de kleedkamer, maar wilde hier niet verder op ingaan. Volgens VI is echter uitgelekt dat Braafheid zijn coach geslagen heeft.

Braafheid liep in het duel met Mönchengladbach warm, maar maakte tot woede van Van Gaal zomaar een einde aan zijn warming-up. "Hoe vaak heb ik gewisseld en hoe vaak mag ik wisselen? Waarom doe je dit? Er kan altijd wat gebeuren in het veld." Braafheid reageerde op zijn beurt ook woedend en assistent-trainer Andries Jonker moest tussenbeide komen om de boel te sussen.

In de kleedkamer zou het alsnog uit de hand gelopen zijn. Van Gaal begon te schreeuwen tegen Braafheid, die dit niet pikte en de Amsterdammer een tik in zijn gezicht zou hebben gegeven. "Dit voorval krijgt nog wel een staartje. Er zijn dingen die uitgesproken moeten worden. Tot die tijd zet ik me gewoon voor honderd procent in", reageerde de international eerder.

Ik geloof dit verhaal

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties