Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Woeste Kompany geeft donderspeech en wijst ook naar Vlap en Sandler'

Laatste update:

Kompany had eerder een stapje terug gezet in zijn trainerschap bij Anderlecht, waardoor Simon Davies nu officieel de hoofdcoach is. De ervaren verdediger heeft nog echter een grote invloed binnen de kleedkamer, zo klinkt het. 'Normaal hebben de Anderlecht-spelers na elke wedstrijd wel een korte debriefing, maar nu waren ze na een uur nog niet gedoucht.'

'Kompany sloeg op tafel. Daarbij viseerde de coach niet echt één iemand, maar kaartte hij het collectieve gebrek aan grinta aan. De oudere spelers - Nacer Chadli, Michel Vlap, Philippe Sandler - moeten de ploeg meer leiden en de jongeren moeten soms minder naïef voetballen. Net zoals in Kortrijk was Anderlecht mentaal niet weerbaar genoeg.'

'Ook tijdens de wedstrijd liet Vince The Prince zich trouwens gelden door via de walkietalkie van Craig Bellamy (officieel trainer van de Onder-21 van Anderlecht, red.) alle aanwijzingen naar de bank door te spelen', zo klinkt het. Volgende week zondag reist Anderlecht af naar Club Brugge, dat momenteel met veertien punten de tweede plek in de Jupiler Pro League bezet.

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties