Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wolfsburg stuurt Kovac de laan uit en heeft tweetal opvolgers in het vizier

Laatste update:

Kovac werd voor aanvang van het seizoen 2022/23 aangesteld als nieuwe trainer van Wolfsburg. In zijn eerste jaar presteerde hij naar behoren en liep hij Europees voetbal op een puntje mis.

Maar dit jaar ziet het er minder rooskleurig uit voor Wolfsburg. Het verlies van zaterdag, tegen Augsburg, was de druppel voor de clubleiding. Kevin Wimmer zette de thuisploeg nog wel op voorsprong, maar nadat diezelfde Wimmer een rode kaart ontving, stortte het compleet in.

Augsburg zou de wedstrijd uiteindelijk met een 1-3 overwinning besluiten. Na de wedstrijd deelde algemeen directeur Marcel Schäfer in een persoonlijk gesprek met Kovac hem de boodschap mee dat zijn tijd bij Wolfsburg erop zit.

"We betreuren het dat deze ontwikkeling plaatsvindt, maar we denken dat het nodig is om het team een nieuwe impuls te geven en zo rust te scheppen", laat Schäfer zich citeren op de clubsite. "We willen Niko bedanken en wensen hem al het succes in het vervolg van zijn carrière en leven."

Ondertussen is Wolfsburg druk bezig een vervanger te identificeren. Volgens journalist Florian Plettenberg van Sky Sport is een tweetal namen het meest prominent in beeld om Kovac op te volgen. De eerste naam is die van Ralph Hasenhüttl.

Hasenhüttl was jarenlang manager van Southampton, maar is inmiddels al enige tijd clubloos. De Oostenrijker zou wel oren hebben naar de job in Wolfsburg. Een andere kandidaat is Bo Svensson, die in november werd ontslagen bij 1. FSV Mainz.

Meer nieuws

Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
0
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
64
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
25
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
12
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties