Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Wolkom werom': Heerenveen bevestigt terugkeer Sydney van Hooijdonk

Laatste update:

Van Hooijdonk maakte afgelopen jaar een fraaie overstap van NAC Breda naar Bologna, maar kwam in zijn eerste half jaar in Italië maar mondjesmaat aan spelen toe. Daarom stond de club een verhuur aan sc Heerenveen toe, waar hij in dertien competitiewedstrijden zes treffers deed noteren. Na zijn kortstondige terugkeer naar Italië bleef Sarr als enige pure centrumspits over in de selectie van Kees van Wonderen. Met de komst van Van Hooijdonk beschikt de nieuwe hoofdtrainer van de Friezen weer over iets meer slagkracht in de voorhoede.

Technisch manager Ferry de Haan is al enkele weken in gesprek met de Italianen, die de boot in eerste instantie af leken te houden. Van Hooijdonk was voor kort tenslotte een van de weinig spitsen die trainer Sinisa Mihajlovic tot zijn beschikking had. Inmiddels zijn alle internationals teruggekeerd bij de selectie en kunnen i Rossoblù met de voltallige groep beginnen aan de voorbereiding.

De Haan toont zich op de clubsite van Heerenveen verheugd met de nieuwe huurperiode van Van Hooijdonk. "We zijn heel blij dat het verblijf van Sydney bij ons een vervolg krijgt. We hebben er geen geheim van gemaakt dat we hem hier wilden 'houden'. Het afgelopen halfjaar heeft hij bij ons aangetoond een absolute toegevoegde waarde te zijn, zowel op als buiten het veld. Sydney past uitstekend in de groep en met zijn mentaliteit ook perfect bij sc Heerenveen."

Meer nieuws

Noa Lang wil show stelen bij feest PSV en neemt voorschot op volgende landstitel
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
10
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
9
'Potter houdt vast aan speerpunten, waardoor deal met Ajax mogelijk klapt'
36
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
6
Messi steelt de show en breekt twee records tijdens zesklapper Inter Miami
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties