Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Wolverhampton hangt strop van 54 miljoen boven het hoofd na aanklacht'

Laatste update:

Samen met een aantal andere ploeggenoten had hij een transferverzoek ingediend, nadat de selectie van Sporting op een training was aangevallen door een groep van circa vijftig fans. De keeper speelde sinds 2000 bij de Portugese topclub, maar wilde hoe dan ook vertrekken na het voorval. Patricio stond volgens Sporting nog altijd onder contract toen hij tekende bij de Engelse promovendus.

Volgens de zondageditie van A Bola wil Sporting, dat sinds kort onder leiding staat van een nieuw bestuur na het vertrek van voorzitter Bruno de Carvalho, 54 miljoen euro zien van Wolverhampton. Het bedrag is gebaseerd op de hoogte van de afkoopclausule, 45 miljoen euro, aangevuld met de twee jaar aan salaris die de 73-voudig international nog had in Portugal.

Sporting is naar de FIFA gestapt om daadwerkelijk schot in de zaak te krijgen. Het is echter nog de vraag in hoeverre de wereldvoetbalbond wil meewerken aan de eis van Sporting. Patricio is niet de enige speler van naam die deze zomer definitief wil vertrekken bij Sporting. Ook onder anderen Rúben Ribeiro, Rodrigo Battaglia, Rafael Leão, Bas Dost, William Carvalho, Bruno Fernandes, Gelson Martins en Daniel Podence staan voor een vertrek.

Meer nieuws

De Telegraaf en Romano weten het zeker: Van Bommel vertrekt bij Royal Antwerp
23
Noa Lang mist ook einde van seizoen bij PSV; EK hoogst onzeker voor aanvaller
5
Carlo Ancelotti heeft nieuws over positie onder de lat bij Real Madrid
5
Is dit de meest politiek beladen voetbalderby van West-Europa?
2
Arne Slot kan nog weinig vertellen over zijn naderende transfer naar Liverpool
11
Vitesse haalt 24 uur na start crowdfundingsactie volledige streefbedrag op
76

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties