Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wolverhampton verbiedt spelers en gezinsleden om boodschappen te doen

Laatste update:

In het Verenigd Koninkrijk is het coronavirus bezig aan een flinke opmars. De vijf hoogste dagelijkse besmettingsaantallen sinds het begin van de crisis werden in de laatste zes dagen bekendgemaakt. Bovendien maakt de regering zich grote zorgen over een nieuwe mutatie van het virus. De Premier League-clubs blijven desondanks doorvoetballen met een zwaar speelschema en dus wil Wolverhampton Wanderers geen spelers kwijtraken. "We moeten alle risico's vermijden, want we hebben een kleine selectie en we hebben al problemen met een paar afwezige spelers", legt Nuno uit.

"We kunnen het ons niet veroorloven om een speler kwijt te raken. We vertellen ze dagelijks dat ze moeten oppassen", vervolgt de oefenmeester. "Ons keukenpersoneel stelt pakketten samen met het basisvoedsel dat we nodig hebben. Op het hoogtepunt van de pandemie kreeg iedereen zo'n pakket opgestuurd. Toen de situatie verbeterde, hebben we de spelers laten weten dat ze weer zelf boodschappen mochten doen. Maar nu de besmettingen weer enorm toenemen, en iedereen zich zorgen maakt over de nieuwe mutatie, zijn we er weer mee begonnen. We moeten onszelf beschermen."

"We zijn als voetballers bevoorrecht dat er zoveel mensen zijn die voor ons willen zorgen. Voor de rest van de samenleving is dat onmogelijk. Mensen moeten voor zichzelf zorgen", beseft de Portugees, die aangeeft dat de club geen extra personeel heeft aangenomen om met de nieuwe situatie om te gaan. "Zolang de wil er is, komen we geen personen tekort. Het keukenpersoneel, de beveiligers, iedereen helpt. We moeten de koppen bij elkaar steken. Als samenleving, maar ook als club. We moeten elkaar helpen."

Vind je de maatregel van Wolverhampton Wanderers logisch?

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
0
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
0
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
0
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
122

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties