Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wolves-fans zingen over ontslag Pochettino na nieuwe zeperd van Chelsea

Laatste update:

Chelsea zette de toon in de beginfase en brak de ban na bijna twintig minuten spelen. Na een fraaie individuele actie van Moisés Caicedo schoot Cole Palmer van dichtbij de 1-0 tegen de touwen. Wat de thuisclub vertrouwen had moeten geven, resulteerde in een snelle gelijkmaker.

Matheus Cunha schoot de bal slechts drie minuten later in de linkerbenedenhoek: 1-1. The Wolves roken dat er wat te halen viel in West-Londen en kwamen kort voor het rustsignaal zelfs op voorsprong, al was het wel Axel Disasi die ongelukkig in eigen doel schoot: 1-2.

De meegereisde Wolves-fans zongen plagerig 'You're getting sacked in the morning' in de richting van Pochettino, die lijdzaam moest toezien hoe zijn elftal steeds verder wegzakte. Matheus Cunha had geen medelijden met de Chelsea-manager en tikte na ruim een uur spelen de 1-3 binnen.

Het werd nog erger voor Chelsea in de slotfase. De tegenvallende Malo Gusto beging een overtreding in de zestien, waardoor de bal op de stip kwam te liggen. Uitblinker Matheus Cunha legde aan en maakte vervolgens zijn hattrick compleet: 1-4.

Een dramatische middag dus voor Chelsea, dat via Thiago Silva nog wel de eer redde. The Blues verloren woensdag nog met 4-1 bij koploper Liverpool en zijn afgezakt naar de elfde plaats in de Premier League. Wolves staat dankzij de zege een plek hoger.

Bournemouth - Nottingham Forest 1-1


Bournemouth sloeg al heel snel toe in de ontmoeting met Nottingham Forest. Uit een afgemeten corner van Luis Sinisterra tikte Kluivert van dichtbij binnen: 1-0. De thuisclub, waar Marcos Senesi ook een basiplek had, incasseerde kort voor rust de gelijkmaker. Het was Callum Hudson-Odoi die Forest op gelijke hoogte bracht: 1-1. Kluivert werd kort na rust gewisseld en beide ploegen moesten het uiteindelijk doen met een punt.

Meer nieuws

'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
5
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
12
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
71
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties