Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wolves verbreken transferrecord voor elfde Portugees in selectie

Laatste update:

Nunes heeft woensdag zijn handtekening gezet onder een contract dat hem tot medio 2027 speler van Wolves maakt. De 23-jarige middenvelder is aanstaande zaterdag tegen Tottenham Hotspur direct inzetbaar. "Het liefst zou ik morgen al spelen, maar dat is niet mogelijk omdat de wedstrijd pas zaterdag is. Ik stond al een lange tijd te wachten om hierheen te komen", aldus Nunes op de clubwebsite.

Nunes speelde sinds januari 2019 voor Sporting, dat destijds 950.000 euro voor hem betaalde aan Estoril. In Lissabon groeide de controlerende middenvelder uit tot een belangrijke schakel in het elftal van Sporting. In totaal speelde Nunes 101 officiële wedstrijden voor de club, waarin hij acht keer scoorde en negen assists afleverde. Ook groeide Nunes als speler van Sporting uit tot international van Portugal. Tot dusver speelde hij acht interlands, waarin hij één doelpunt maakte.

Bij Wolves komt Nunes met Bruno Lage niet alleen een Portugese manager tegen, want ook een hoop ploeggenoten hebben de Portugese nationaliteit. Alleen in de hoofdmacht zijn al tien andere Portugese spelers te vinden. José Sá, Toti, Nélson Semedo, João Moutinho, Rúben Neves, Bruno Jordão, Gonçalo Guedes, Pedro Neto, Daniel Podence en Chiquinho staan allen onder contract in de Engelse industriestad. Portugees Jorge Mendes, de zaakwaarnemer van onder meer Cristiano Ronaldo, voorziet Wolves al jaren van advies op technisch vlak.

Premier League
Tottenham Hotspur
1 - 0
Wolverhampton W.

Meer nieuws

Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
40
VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
43
Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
39
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
9

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties