Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wonder in slotfase helpt Real Madrid langs arm Sporting

Laatste update:

Real Madrid - Sporting Portugal 2-1
Ronaldo had aangegeven dat hij graag wilde spelen tegen de club waar hij zijn loopbaan begon en Zinedine Zidane gaf zijn sterspeler, terug van een twee maanden durende absentie vanwege een knieblessure, zijn zin. Ronaldo was erop gebrand om zich te laten zien, zeker met de hattrick die Lionel Messi dinsdagavond maakte tegen Celtic in het achterhoofd, maar hij kon het verschil in een zeer tegenvallende eerste helft niet maken. Real was weliswaar meer in balbezit, maar wist het de defensie van Sporting niet echt moeilijk te maken. Het gevaarlijkste moment van de thuisploeg was een zwabberbal van Ronaldo, die werd over getikt door Rui Patricio.

Sporting (met Marvin Zeegelaar en Bas Dost in de basis) loerde op de countermogelijkheden en kreeg kansjes via Gelson Martins en Adrien Silva, maar Kiko Casilla liet zich niet passeren. 0-0 was een logische ruststand; Real was zichzelf niet in de eerste helft en Zidane hoopte op verbetering in het tweede bedrijf. De coach zag Sporting echter kort na de onderbreking op een 0-1 voorsprong komen. Sergio Ramos verdedigde slap toen Bryan Ruiz probeerde door te breken en ietwat toevallig kwam de bal bij Bruno César, die geen seconde twijfelde en de verre hoek vond. Real moest dus in de achtervolging, maar toonde lange tijd geen enkel teken van herstel.

Sporting bleef gevaarlijker en Dost wist bijna te scoren in het Bernabéu, maar hij kwam nét niet bij een scherpe voorzet vanaf rechts. Ruim twintig minuten voor tijd besloot Zidane om in te grijpen en hij bracht Lucas Vázquez en Morata in het veld. Laatstgenoemde kreeg kort na zijn entree direct een goede kans en gaf daarmee het startschot voor het offensief van Real. Een paar gevaarlijke kansen werden afgefloten vanwege buitenspel, voordat Ronaldo acht minuten voor tijd van dichtbij een doorgeschoten voorzet op de paal schoot. Omdat Dani Carvajal even hierna ook nog een goede kans miste leek Real kopje onder te gaan, maar in de absolute slotfase trok de titelhouder de wedstrijd toch nog naar zich toe. Ronaldo schoot kort voor tijd een vrije trap tegen de touwen en in de laatste seconden van de blessuretijd kopte Morata de 2-1 binnen. De meegereisde fans van Sporting konden hun ogen niet geloven.

Legia Warschau - Borussia Dortmund 0-6
Legia Warschau doet voor het eerst sinds het seizoen 1995/96 weer eens mee aan de groepsfase van de Champions League, maar de hernieuwde kennismaking met het hoofdtoernooi viel woensdagavond vies tegen. Borussia Dortmund schoot uit de startblokken en stond al na ruim een kwartier spelen met 0-3 voor, waardoor de wedstrijd al snel van zijn spanning ontdaan was. In de zevende minuut kwam Borussia op voorsprong via Mario Götze, die een voorzet van Ousmane Dembélé binnen kopte, en Sokratis Papastathopoulos verdubbelde niet veel later de marge. Ook hij was trefzeker met het hoofd: Sokratis kopte binnen uit een vrije trap van Raphael Guerreiro.

Legia kwam er totaal niet aan te pas en toen Marc Bartra uit opnieuw een vrije trap van Guerreiro na achttien minuten spelen de 0-3 maakte, vreesden de fans van de thuisploeg voor een enorme blamage. Borussia maakte ook niet de indruk dat het van plan was om gas terug te nemen en bleef de aanval zoeken, wat zes minuten na rust resulteerde in de 0-4 van de uitblinkende Guerreiro. Hierna mocht Legia van Borussia eindelijk wat meer de bal in het bezit hebben, maar de eretreffer zat er niet in voor de Polen, waar voormalig Vitessenaar Valeri Qazaishvili overigens na ruim een uur spelen gewisseld werd. Vanaf de kant zag hij Gonzalo Castro nog de 0-5 binnen schieten, voordat Pierre-Emerick Aubameyang kort voor tijd voor het slotakkoord tekende.

-
Real Madrid heeft verdiend gewonnen

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
1
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
0
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
6
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
9
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
27
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties