Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Wonder van Istanbul' blijft uit door Turks doelpunt in minuut 89

Laatste update:

De Turken beleefden een zeer frustrerende avond in Istanbul. Andorra kwam weliswaar vanaf de eerste minuut flink onder druk te staan, maar hoefde in de eerste 45 minuten eigenlijk geen grote kansen te incasseren. Pogingen van Güven Yalcin en Emre Belözoglu werden betrekkelijk eenvoudig onschadelijk gemaakt door doelman Josep Gómes, terwijl Cenk Tosun bij de eerste paal rakelings naast schoot.

Kort na de onderbreking mislukte de buitenspelval van Andorra volledig, waardoor Caglar Söyüncü de bal over Gómes heen kon wippen. De keeper werd op de doellijn echter gered door Ildefons Lima, die zo voorkwam dat Turkije al vroeg in de tweede helft op voorsprong kwam. Een kwartier voor tijd was het Kenan Karaman die dicht bij de 1-0 was, maar de invaller faalde oog in oog met Gómes. Andorra leek zo een enorme stunt te gaan realiseren, maar in de absolute slotfase zorgde Tufan uit een hoekschop toch voor opluchting bij Turkije.

-

Meer nieuws

'Manchester United hangt fors prijskaartje aan opgeleefde Mason Greenwood'
1
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
8
Dronken Carragher gaat wereld over: analist kán maar niet van Sancho af blijven
17
Ronald de Boer ziet man zonder interlands graag meegaan naar EK met Oranje
10
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
19

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties