Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wondergoal De Leeuw hoogtepunt bij dikke zege Groningen op NEC

Laatste update:

Na een indrukwekkende minuut voor de afgelopen week overleden Martin Koeman, zette de thuisploeg meteen de turbo aan. In de openingsfase hield NEC stand, net als afgelopen donderdag in het bekerduel, maar na een kwartier spelen was het bij de eerste kans raak. Michael de Leeuw werd van rechts aangespeeld, draaide in één beweging knap weg bij zijn bewakers en plaatste de bal vervolgen in de verre hoek. Via Alireza Jahanbakhsh deden de gasten uit Nijmegen vervolgens iets terug, maar de inzet van de Iraniër bleek een simpele prooi voor Marco Bizot.

Vervolgens ging het hard. Na een snelle tegenstoot belandde de bal bij Filip Kostic, die tegenstander Kevin Conboy uitkapte en de bal achter Karl-Johan Johnsson mikte. NEC, nauwelijks bekomen van die tweede tegentreffer, moest twee minuten later wederom capituleren. Maikel Kieftenbeld besloot het vijandelijke doel van afstand onder vuur te nemen en had het geluk dat Rens van Eijden zodanig van richting veranderde, dat Johnsson niks anders kon doen dan toekijken hoe de bal wederom in zijn doel viel: 3-0. Via Jakob Jantscher was NEC kort daarop dicht bij de 3-1, maar zijn inzet eindigde op de paal.

Na de pauze was het genieten in de Euroborg. Ondanks de hevige regenval en het daardoor moeilijk bespeelbare veld, zorgde De Leeuw vier minuten na de onderbreking voor het hoogtepunt van de ontmoeting: op aangeven van Stéfano Magnasco werkte de spits de bal met zijn hak op fabelachtige wijze achter Johnsson. Met die 4-0 leek het duel gespeeld, maar NEC herpakte zich. Christoph Hemlein tekende voor de 4-1, waarna Alireza Jahanbakhsh er met een prachtige knal na 63 minuten spelen weer enigszins een wedstrijd van maakte.

Het bleek echter vergeefse moeite. Tjaronn Chery zag zijn vrije trap nog op wonderbaarlijke wijze (twee keer paal) uit het doel stuiten, maar twintig minuten voor tijd besliste uitblinker De Leeuw het treffen alsnog definitief. Een vrije trap van Krisztián Adorján schoot met enig fortuin door, waarna de goalgetter er simpel 5-2 van kon maken. Beide ploegen geloofden het daarna wel en veel meer dan een kopkans voor Van Eijden viel er in de slotfase niet te beleven. FC Groningen zette zodoende zijn kandidatuur voor Europees voetbal kracht bij, terwijl NEC na de winterstop een helse taak wacht om zich te bevrijden uit de degradatiezone.

Bekijk hier de prachtige 4-0 van Michael de Leeuw.

-

Meer nieuws

Ongekend: Leverkusen behoudt ongeslagen status door goal in minuut 97
10
Live meepraten in de Ligue 1: Paris Saint-Germain - Le Havre
0
Live meepraten in de Premier League: Aston Villa - Chelsea
3
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord ontwaakte
10
Dusan Tadic schittert voor Fenerbahçe, dat Galatasaray niets toegeeft
14
Doelpuntloze remise exemplarisch voor teleurstellend seizoen Milan en Juventus
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties