Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wonderschone treffer van Saka hoogtepunt bij comfortabele zege Engeland

Laatste update:

Jordan Pickford begon onder de lat bij de Engelsen. De doelman van Everton zag van rechts naar links Kyle Walker, John Stones, Harry Maguire en Chilwell voor zich. Het middenveld werd gevormd door Bellingham, Jordan Henderson en Declan Rice. Saka was de rechtsbuiten, terwijl spits Kane James Maddison aan zijn linkerkant zag. Aan de kant van Oekraïne stonden onder meer sterspelers Oleksandr Zinchenko en Mykhaylo Mudryk aan de aftrap. Roman Yaremchuk fungeerde als diepe spits.

In de achtste minuut claimde Harry Kane een strafschop na een vermeende overtreding van Oleksandr Svatok. Scheidsrechter Serdar Gözübüyük vond het echter niet genoeg. Aan de andere kant leek Yaremchuk op weg naar de 0-1, maar de vermoedens van de aanwezigen bleken correct: buitenspel. Engeland had het in eerste instantie lastig met de stugge Oekraïners. Toch kwam Kane na een half uur spelen dichtbij. De spits van Tottenham Hotspur deed tevergeefs een acrobatische poging om een voorzet binnen te werken. Engeland klopte steeds nadrukkelijker op de deur en tien minuten voor rust was het raak. Een voorzet van Saka werd door Kane bij de tweede paal binnengelopen: 1-0. Ogenblikken later stond het 2-0. Saka draaide weg en schoot met links schitterend in de kruising.

Na rust werd duidelijk dat de echte spanning uit de wedstrijd was verdwenen. Oekraïne kwam niet tot kansen, terwijl Engeland minder scherp aan de bal was. The Three Lions waren vijf minuten na rust wel dicht bij de 3-0. Maddison, die zijn basisdebuut maakte, zag zijn schot maar net langs het doel van Anatoliy Trubin zeilen. Oekraïne kwam aan de hand van uitblinker Zinchenko beter in de wedstrijd, al leidde dat niet tot mogelijkheden. Een kwartier voor tijd werd Kane vervangen voor Ivan Toney, die zijn debuut maakte. De aanvaller was dit seizoen al goed voor zestien treffers in de Premier League en bracht de nodige energie. De spits van Brentford zag dat er weinig meer gebeurde in de slotfase. Maguire zag zijn kopbal in blessuretijd nog over gaan, terwijl de laatste kans op naam kwam van Jack Grealish. Hij stuitte op Trubin.

-

Meer nieuws

El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
3
Manchester City sprankelt niet, maar houdt maximale druk op Arsenal
19
Marco Bizot gooit EK-kansen te grabbel met gruwelijke blunder
4
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
16
NAC Breda zet met moeizame zege op Jong PSV grote stap richting play-offs
0
Vitesse heeft positief puntenaantal na eerste Eredivisie-thuiszege van het jaar
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties