Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Woorden Van Persie opgepikt in Turkije: 'Hij mag zeggen wat hij wil'

Laatste update:

Het elftal van bondscoach Fatih Terim treft daar onder meer Tomas Necid, die vorig seizoen actief was bij PEC Zwolle en tegenwoordig zijn brood verdient bij Bursaspor in Turkije. "Natuurlijk hebben ze wel wat tegen me gezegd. Maar het maakt me niet uit welk land via de play-off naar het EK gaat", reageert hij op de vraag of zijn Turkse teamgenoten hem hebben gesproken over duel. "De Turken komen naar Praag om te winnen, maar dat willen we zelf ook."

Veel zal wat Oranje betreft afhangen van de Turken zelf. Robin van Persie verklaarde eerder deze week dat hij verwacht dat de huidige nummer drie van de kwalificatiegroep punten zal verspelen. "Iedereen heeft het recht om dat te denken, maar het rekenwerk moet wel correct worden uitgevoerd", reageert sterspeler Arda Turan laconiek op die woorden. "We mogen namelijk een keer punten verspelen, dan nog zitten we in de play-offs."

Turkije kan, ervan uitgaande dat Nederland twee keer wint, één gelijkspel lijden. Linksback Caner Erkin heeft er net als zijn ploeggenoot vertrouwen in. "Van Persie mag zeggen wat hij wil. Niet alleen wij, maar ook Nederland zou nog punten kunnen verspelen. Wij hebben ons lot nu in eigen hand en we hebben geen zin in een andere situatie", aldus de speler van Fenerbahçe.

-

Meer nieuws

Slot geeft aan of hij spelers uit de Eredivisie mee wil nemen naar Liverpool
0
Joey Veerman en Luuk de Jong zingen in microfoon op kampioensfeest van PSV
0
San Siro ziet zes doelpunten, maar geen winnaar tussen AC Milan en Genoa
4
Hakim Ziyech en Dries Mertens maken prachtige goals voor winnend Galatasaray
34
Keane geeft Haaland nieuwe veeg uit de pan; doodse stilte in studio volgt
14
Live meepraten in de Serie A: AS Roma - Juventus
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties