Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wooter ziet 'toplichting' in jeugdopleiding Ajax: 'We moeten ze verder uitdagen'

Laatste update:

Ajax investeert de laatste jaren nog meer in de jeugdopleiding dan voorheen en volgens Wooter werpt dat zijn vruchten af. "In de voorbereiding wonnen we met grote cijfers van Duisburg, Arsenal en Hamburger SV. Op een gegeven moment zeiden we tegen elkaar: "Dit is gewoon een toplichting, we moeten ze verder uitdagen." Daarop hebben we besloten enkele spelers door te schuiven", aldus Wooter, die zes spelers naar Onder-17 liet gaan.

De talenten van Ajax Onde-16 gingen afgelopen zaterdag met 1-3 ten onder in de bekerwedstrijd tegen Feyenoord Onder-17. "Natuurlijk willen we alles winnen, maar dat gaat de jongens iets te makkelijk af. Daarom is het goed dat ze ook eens tegen een achterstand aankijken. Dat ze weerstand hebben. Dat levert een bepaalde stress op die ze over het algemeen niet gewend zijn."

Meer nieuws

Treffer Vertessen niets waard door heldenrol ex-Vitesse-ster Maximilian Wittek
1
John van 't Schip grapt na driepunter tegen Volendam: 'Het Kroes-effect!'
2
'Manchester United komt in zoektocht naar doelpunten uit bij FC Barcelona'
3
Dick Schreuder promoveert na topseizoen met Castellón in Spanje
5
Dest heeft slinkse Milan van Dongen door: 'Je probeert me erin te luizen!'
1
Live meepraten in de Serie A: AC Milan - Genoa
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties