Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Word geen Calimero, Arne Slot. Want waarom heb je het altijd over Ajax?'

Laatste update:

Slot trok zondag op de persconferentie na de 1-2 zege van Feyenoord op Vitesse een vergelijking met Ajax. "Met Sébastien Haller en Brian Brobbey heeft Ajax in de winter twee verschilmakers binnengehaald en dat heeft zeer succesvol gewerkt voor Erik ten Hag en Marc Overmars."

"Maar tussen iets willen en iets kunnen zit bij Feyenoord nog wel een verschil. Het is zoeken naar een speld in een hooiberg. De salarissen die een verdedigende middenvelder in Amsterdam verdient, zijn voor ons niet weggelegd", sloot Slot al glimlachend af.

Verweij
"Ik las dat Arne Slot daar na afloop iets over had gezegd", verwijst Mike Verweij maandag in de podcast Kick-off van De Telegraaf naar de uitspraken van Slot over Henderson. "Arne Slot is een gigantisch goede trainer, maar waarom roep je dit soort dingen?"

"Wees nou gewoon heel blij met de selectie die je hebt. Want je zou maar John van 't Schip zijn. Ik heb gister Ajax - RKC gekeken.... Ik denk dat Arne Slot God op zijn blote knietjes mag bedanken dat hij wél een evenwichtige selectie heeft. Die is gewoon veel beter dan de Ajax-selectie op dit moment."

"Dus dan kun je zeuren over het feit dat Ajax Henderson aantrekt, maar je kunt ook zeggen van: 'Wij hebben gelukkig geen directeur die voor ons 12 spelers haalt voor 115 miljoen, waarvan er geen een kan voetballen'", geeft Verweij mee aan Slot.

"Feyenoord is vorig jaar kampioen geworden en staat er nu ook veel beter voor dan Ajax. Omdat ze een veel betere selectie hebben en misschien ook wel een veel betere trainer. Want daar is geen discussie over. Slot is in mijn ogen echt wel een toptrainer, maar word geen Calimero. Want waarom moet je het altijd over Ajax hebben?", zo besluit Verweij.

Meer nieuws

PSV 'rekent eigenlijk niet meer' op man die dit seizoen 46 wedstrijden speelde
6
Vertrek Mikautadze bij Ajax een feit: Amsterdammers bevestigen transfersom
35
Feyenoord presenteert nieuw thuisshirt: andere kraag, voor het eerst MediaMarkt
22
Valkanis gevraagd naar 'gedoe met Berghuis': 'Dan raakt hij gefrustreerd'
11
Manchester United bereikt eindelijk akkoord: Erik ten Hag krijgt een nieuwe baas
2
Barcelona vs. Sevilla al vanaf 149 euro. Bekijk hier onze ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties