Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Worden harder aangepakt dan Ajax en Feyenoord'

Laatste update:

Brama werd in 2010 met Twente kampioen van Nederland en weet dat de fans snakken naar een nieuwe titel. De druk is groot. "Er wordt een beeld geschetst van bij elkaar gekochte teams die niet meer mogen verliezen", concludeert de middenvelder. "Wij worden harder aangepakt. Ajax en Feyenoord hebben meer krediet, omdat ze veel spelers uit de eigen jeugd opstellen. Vitesse heeft nu de sympathieke uitstraling die wij vier jaar geleden hadden als opkomende topclub."

"Bij Feyenoord zeggen ze: we zijn vier spelers kwijtgeraakt en zijn dit seizoen al blij met Europees voetbal", vervolgt Brama. "Van ons wordt het niet meer geaccepteerd. De supporters willen meer, al moeten we waken voor extreme verwachtingen. Ze reageren soms alsof we zesde staan, al geef ik toe dat de fans thuis niet erg zijn verwend. Alles bij Twente wordt positief of negatief uitvergroot. Ik heb geleerd dat de waarheid in het midden ligt."

Wout Brama heeft gelijk

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
118
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties