Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Wordt tijd dat PSV wint bij Feyenoord, mogen ons niet gek laten maken'

Laatste update:

Bruma vindt Feyenoord in uitwedstrijden 'een stuk minder'. Hij wijst er in het Algemeen Dablad op dat Feyenoord in eigen huis stormachtig opent; Bruma noemt dat 'moeilijk voor elke tegenstander'. Volgens de mandekker is het zaak om het publiek stil te krijgen en ervoor te zorgen dat de druk van De Kuip zich tégen Feyenoord keert.

De verdediger vindt het tijd dat PSV dit seizoen weer een keer moet winnen in De Kuip. Hij wijst op ervaren spelers als Héctor Moreno en Andrés Guardado en vertelt dat PSV succesvol is in de Champions League. "We mogen ons niet meer gek laten maken. Alleen: het blijft onvoorspelbaar." Bruma doelt op Anass Achahbar, die vorig seizoen plots twee keer scoorde. "Als wij winnen, delen we meteen een tikkie uit. Dan geef je ook een signaal af aan Ajax."

-
Denk je dat PSV wint bij Feyenoord?

Meer nieuws

Footy Headlines lekt 'artistiek en uniek' uitshirt van Ajax voor komend seizoen
16
Feyenoord-reserve over mogelijk vertrek: 'Ik sta open voor een nieuwe uitdaging'
8
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
15
Pak 50x je inzet als Real Madrid en Bayern München allebei scoren!
0
Speler van Borussia Dortmund reist vanwege examen apart naar CL-kraker in Parijs
8
Derksen ergert zich groen en geel aan sportverslaggever: 'Het is zo stuitend'
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties