Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wormuth slaat terug na ontslag: 'Werksituatie was geestelijk onveilig'

Laatste update:

"Voordat ik een contract bij FC Groningen tekende heb ik met Mark-Jan Fledderus en Wouter Gudde meerdere gesprekken gehad over de toenmalige situatie bij de club", schrijft Wormuth nu in een statement. "Het werd mij al snel duidelijk dat het geen makkelijke situatie was, maar dat het een eis was om die te veranderen. Ik werd door hen overtuigd dat die situatie in goede samenwerking te veranderen was. Mark-Jan kende mijn werkwijze en ik had er vertrouwen in dat hij mij ter zijde zou staan gedurende het veranderingsproces, want veranderingen geven altijd weerstand. Helaas was die aanname een grote vergissing van mij."

Wormuth zegt vrij snel in de voorbereiding 'benodigde oplossingen' bij de directie te hebben aangedragen. "Die oplossingen zijn er helaas nooit gekomen. Sterker nog: de pijlen werden al vrij snel op mij gericht. In plaats van dat de niet gewenste situatie moest veranderen werd mij dagelijks verzocht om mij aan te passen aan die niet gewenste situatie. Dat stond voor mijn gevoel haaks op datgene wat mij gevraagd was en waarvoor ik naar FC Groningen ben gekomen. Daardoor veranderden de spelregels, met alle gevolgen van dien." Wormuth geeft aan zich daar totaal niet prettig bij gevoeld te hebben. "Persoonlijk heb ik de dagelijkse werksituatie daardoor als zwaar en regelmatig als geestelijk onveilig ervaren."

De trainer herkent zich dan ook niet in het beeld dat door Fledderus in het persbericht van FC Groningen over hem is geschetst. "Het ontbreekt aan een juist feitenrelaas. Tevens worden oorzaken en gevolgen niet conform de feitelijkheden weergeven. Het is mijn taak om uit spelers te halen wat er in zit. lets wat mij tot nu toe prima gelukt is in mijn carrière. Wat er in spelers zit is echter niet mijn verantwoordelijkheid. Die ligt bij anderen. Ik werk met de spelers die ik ter beschikking krijg en dat doe ik altijd met heel veel passie en plezier."

Eredivisie
FC Groningen
2 - 3
Fortuna Sittard

Meer nieuws

Live meepraten in de Süper Lig: Besiktas - Hatayspor
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Brighton & Hove Albion kondigt vertrek van Roberto De Zerbi aan
24
Marco Reus scoort op schitterende wijze in laatste thuiswedstrijd voor Dortmund
3
Clubicoon Sevilla mag koffers weer uitpakken en krijgt contract voor het leven
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties