Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wormuth spant maanden na ontslag een arbitragezaak aan tegen Groningen

Laatste update:

Roderik van Kerkhof, de zaakwaarnemer van Wormuth, legt in gesprek met het regionale medium uit waarom zijn cliënt een arbitragezaak aanspant. "Er is een juridisch verschil van inzicht over een bepaald onderdeel in het contract en dat willen we laten toetsen. Dat is nog onder de rechter. Het is ook geen vervelend iets tussen FC Groningen en Frank, maar een juridisch verschil van inzicht. Dat moet je toetsen en dat kan maar bij één instantie: de arbitragecommissie van de KNVB."

Die zal op 23 februari in Zeist een uitspraak doen en dan zal dus blijken of Wormuth recht heeft op meer geld. Een woordvoerder van Groningen stelt dat de Trots van het Noorden de zaak met veel vertrouwen tegemoet gaat. "Wij zijn onze contractuele afspraken nagekomen. Wij hebben Frank het verschuldigde bedrag uitbetaald. Hij leest de gemaakte afspraken anders. Het ligt nu bij juristen."

Op 14 november 2022 werd Wormuth ontslagen als trainer van FC Groningen, daags na een 3-2 nederlaag tegen Fortuna Sittard. De slechte resultaten werden hem aangerekend door de clubleiding, maar het wegsturen van de Duitser heeft allerminst geholpen. Groningen is onder opvolger Dennis van der Ree afgezakt naar de laatste plaats in de Eredivisie en werd in het bekertoernooi in eigen stadion op smadelijke wijze uitgeschakeld door de amateurs van Spakenburg (2-3).

Meer nieuws

'Toptalent Vitor Roque staat nu al voor vertrek bij FC Barcelona'
2
Theo Janssen: 'Voor het Nederlandse voetbal goed dat Ajax geen CL speelt'
12
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Pak 2,5x je inzet als Uitblinker Mbappé 2 keer op doel schiet tegen Dortmund!
0
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
22
Ron Jans laat in het midden of Ajax of Feyenoord hem ooit benaderde
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties