Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wout Weghorst emotioneel na eerste Premier League-goal

Laatste update:

Het was de vierde wedstrijd op rij waarin Weghorst aan de aftrap begon bij Burnley sinds zijn komst deze winter. Ook tegen Watford, Manchester United en Liverpool begon hij in de basis. Weghorst schoot zichzelf halverwege de eerste helft op het scorebord, toen hij fraai afrondde op aangeven van Connor Roberts. Laatstgenoemde trok de bal vanaf de rechterkant van het veld voor het doel en zag hoe Weghorst knap raak schoot in de korte hoek.

Weghorst sloeg na de treffer zijn handen voor zijn ogen en werd bij de cornervlag bedolven onder zijn ploeggenoten. Burnley stond voorafgaand aan het treffen met Brighton op de laatste plaats met 14 punten uit 21 duels. Concurrent Watford, dat op hetzelfde moment een uitwedstrijd speelt tegen Aston Villa, kan bij een overwinning worden ingehaald. Burnley speelde bovendien twee wedstrijden minder. Nummer zeventien Newcastle United hield eerder op de middag West Ham United knap op een 1-1 gelijkspel.

Opvallend genoeg weet Weghorst de laatste jaren alleen van binnen de zestien te scoren. Het was de 83ste goal van de spits sinds 14 april 2017, meldt Opta. De laatste keer dat de aanvaller trefzeker was van buiten het strafschopgebied was op 5 april namens AZ tegen Ajax. In het shirt van de Alkmaarders kwam hij in totaal tot 35 competitietreffers. Bij VfL Wolfsburg noteerde hij 59 doelpunten in competitieverband.

Meer nieuws

KKD Elftal van de Week: Twee talenten van Jong Ajax geselecteerd
3
'Ik had Van Dijk en De Vrij als teamgenoten, maar Sandler is het meest compleet'
13
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0
VZ Kort: FC Den Bosch presenteert nieuwe hoofdtrainer
77
'Potter en Pusic bovenaan de lijst om Arne Slot op te volgen bij Feyenoord'
65
Ajax maakt werk van komst Chivu als assistent en doet Roemeen enorme belofte
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties