Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wout Weghorst gaat volledig door het lint na wissel en slaat de dug-out

Laatste update:

Lang leek het Bundesliga-duel tussen TSG Hoffenheim en FC Köln in een doelpuntloos gelijkspel te eindigen. Hoffenheim-trainer Pellegrino Matarazzo besloot daarom Weghorst te vervangen door Kramaric.

Daar was de 31-jarige goaltjesdief het op zijn zachtst gezegd niet mee eens. Weghorst schreeuwde het hele stadion bij elkaar en sloeg vervolgens ook nog tegen het dak van de dug-out aan.

Uiteindelijk was het Köln dat de score opende na 80 minuten spelen. Max Finkgrafe krulde een vrije trap buiten bereik van doelman Oliver Baumann en maakte zo zijn eerste doelpunt in het betaald voetbal.

Het bleek uiteindelijk niet genoeg voor de overwinning. In de blessuretijd maakte Kramaric, die Weghorst verving, er door middel van een dropkick in de zestien nog 1-1 van.

Weghorst speelt sinds het begin van dit seizoen voor Hoffenheim, dat hem tot aan het einde van het seizoen huurt van Burnley. De Duitse ploeg betaalt anderhalf miljoen euro om van zijn diensten gebruik te mogen maken.

Voor Hoffenheim maakte hij tot dusver vijf Bundesliga-treffers. De club staat achtste op de ranglijst en had bij een overwinning op Köln zelfs de zevende plek kunnen overnemen.

Meer nieuws

Voorspel de winnaar bij de kraker PSV - Feyenoord en pak 50x je inzet!
0
Kwakman ziet patroon in opstelling Ajax: 'Zou het met elkaar te maken hebben?'
3
Meerdere clubs uit de Eredivisie informeerden naar Fred Rutten
3
Hans Kraay pakt de camera en richt zich tot 'nationale pispaal': 'Heel knap'
2
Live meepraten in de Eredivisie: Ajax - FC Utrecht
12
Opstelling Ajax: Van 't Schip verrast met keuze op het middenveld
61

Meer sportnieuws

Kan er maar één zijn! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties