Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wouter Burger 'doodziek' van rode kaart: 'Genaaid door eigen ploeggenoot'

Laatste update:

"Ja, ik word genaaid door mijn eigen teamgenoot", zegt Burger in gesprek met ESPN. "We trainen woensdag weer en dan is hij wel van mij. Nee, hij doet er alles aan om te winnen en ik moet iets slimmer zijn in dat duel door niet met geel op zak zo'n tackle in te zetten." De international van Jong Oranje, die als gelegenheidsverdediger speelde, zag hoe zijn ploeggenoot Ndoye kermend naar de grond ging na een lichte overtreding.

Burger laakt dan ook het gedrag van zijn ploeggenoot bij FC Basel. "Misschien had ik hetzelfde gedaan als de situatie andersom was geweest. Het zit alleen niet zo in mijn systeem. Hij voelt iets en gaat liggen. Dan ligt hij vijf minuten op de grond alsof hij echt geblesseerd is. Dat vind ik jammer en dat ga ik hem ook vertellen. Nee, we vliegen niet samen terug naar Zwitserland. Dat stond hiervoor ook niet op de planning hoor."

Ondanks dat Jong Oranje met een man minder kwam te spelen, zette de ploeg toch een cruciale stap richting deelname aan het EK 2023. De ploeg van bondscoach Erwin van de Looi moest winnen van Zwitserland om plaatsing in eigen hand te houden. Invaller Elayis Tavsan, die zijn debuut beleefde als vervanger van de geblesseerd geraakte Joshua Zirkzee, redde Oranje met twee goals. "Ik heb beide doelpunten gemist, ik was namelijk nog doodziek van mijn rode kaart", aldus Burger.

-

Meer nieuws

Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Boschker stopt als keeperstrainer Twente en wil door in opvallende nieuwe rol
9
Trainer AEK Athene is helemaal de weg kwijt en grijpt official bij de strot
4
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
77
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
31
KKD Elftal van de Week: Twee talenten van Jong Ajax geselecteerd
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties