Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wouter Burger kan Feyenoord definitief verlaten door concrete interesse

Laatste update:

Volgens het Twitter-account gaan technisch directeur Frank Arnesen en de topclub uit Zwitserland nog in onderhandeling. Er zou worden ingezet op een transfersom van minimaal een miljoen euro. Zijn marktwaarde wordt door Transfermarkt geschat op 700.000 euro. Mochten alle betrokken partijen het eens worden over de voorwaarden, dan komt er een definitief einde aan het jarenlange dienstverband van Burger bij Feyenoord. Bij Basel kan hij komen samen te spelen met Ricky van Wolfswinkel.

De middenvelder maakte in de zomer van 2013 de overstap van de jeugdopleiding van Excelsior naar Feyenoord. Tot een grote doorbraak in De Kuip kwam het niet. In de tweede helft van het seizoen 2019/20 werd hij verhuurd aan Excelsior, terwijl hij afgelopen seizoen op huurbasis uitkwam voor Sparta Rotterdam. Onder trainer Henk Fraser kwam hij tot negentien Eredivisie-optredens en twee doelpunten.

Mocht Burger naar FC Basel vertrekken, dan is hij de tweede Feyenoorder die in korte tijd aan een Zwitserse club wordt verkocht. Jordy Wehrmann maakt namelijk definitief de overstap naar FC Luzern, de club waar hij het afgelopen jaar aan werd verhuurd. Verder zijn Nicolai Jörgensen en Steven Berghuis op weg naar de uitgang bij Feyenoord. Laatstgenoemde staat voor een pikante overstap naar Ajax.

Meer nieuws

Noa Lang start zeer controversieel liedje op podium, maar Luuk de Jong grijpt in
41
Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
1
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
0
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
38
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
35
Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties