Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wéér woninginbraak bij topvoetballer tijdens Atlético Madrid - Real Madrid

Laatste update:

Casemiro woont in La Moraleja in Madrid, een van de meest exclusieve zones van Spanje. Ofschoon de huizen en de naaste omgeving over het algemeen goed beveiligd zijn, zijn onderkomens van topvoetballers in Spanje tijdens hun respectievelijke wedstrijden een veelvoorkomend doelwit.

Onder anderen Joaquin, Gerard Piqué, Álvaro Morata, Arthur en Jordi Alba waren dit jaar het slachtoffer van een inbraak. Na afloop van de stadsderby werd Casemiro door de politie opgewacht en meegenomen naar zijn huis, zo klinkt het. Hoewel de schrik er goed in zat, kwamen zijn vrouw en dochter er ongeschonden van af en was er alleen sprake van materiële schade.

Real Madrid zou de spelers van Zinédine Zidane dit jaar al meerdere keren hebben verwittigd om geen video's van hun huizen op sociale media te plaatsen. Enkele spelers schroefden de beveiliging vervolgens op, maar niet iedereen is altijd bij de les. Zo konden bijna drie jaar geleden veel dure eigendommen uit het huis van Raphaël Varane worden ontvreemd omdat de verdediger vergeten was het alarm aan te zetten.

-

Meer nieuws

Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
12
Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
21
'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
14
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
15
'Ajax kijkt rond in LaLiga en hoopt op komst van Williot Swedberg'
16
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties