Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Wrang voor spelers, club en fans, en dan was het ook nog slecht weer'

Laatste update:

Madjer Lukoki viel tijdens het gewonnen duel met HBS in de tweede helft in, terwijl hij pas in de rust op het officiële wedstrijdformulier was gezet. De aanvaller had derhalve niet mee mogen doen en de KNVB bleek woensdag onverbiddelijk; Kozakken Boys is uit het bekertoernooi gezet. Voorzitter Ad van Wijk werd tijdens een visuitje verrast door dat nieuws.

"Wij hebben die wedstrijd in de derde ronde dikverdiend gewonnen, maar een menselijke fout wordt nu keihard afgestraft", vertelt de preses aan Voetbal International. "Het is wrang voor de spelers, de club en onze supporters. En dan was het vandaag ook nog eens slecht weer, dus we hebben op onze traditionele visdag maar zitten kaarten"relativeert Van Wijk met een knipoog. "Ach, life goes on hè."

KNVB Beker
Kozakken Boys
1 - 3
AZ
Vind je deze straf voor Kozakken Boys te zwaar?

Meer nieuws

Xavi Simons grijpt hoofdrol in wonderlijk penaltymoment bij laatste Leipzig-duel
0
Union Berlin blijft dankzij hele late goal in de Bundesliga; FC Köln degradeert
1
Bayern München verliest plek 2 na blunder Neuer; pijnlijke invalbeurt Weghorst
14
Reus schittert in laatste thuisduel voor Dortmund; ook Malen en Maatsen scoren
1
Bayer Leverkusen sluit seizoen in stijl af en blijft ongeslagen in Bundesliga
10
Live meepraten in de Süper Lig: Besiktas - Hatayspor
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties