Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Xabi Alonso wijst naar 'leider' Klopp: 'Het is niet zijn eerste finale'

Laatste update:

Volgens Alonso is het aan manager Jürgen Klopp de taak om zijn ploeg zo goed mogelijk voor te bereiden en ervoor te zorgen dat zijn spelers aanstaande zaterdag zo min mogelijk druk ervaren. Eenvoudig wordt dat niet, denkt de oud-international. Geen enkele speler van het huidige Liverpool speelde namelijk ooit een Champions League-finale. Klopp verloor als trainer de finale van 2013 als trainer van Borussia Dortmund. "Voor hem is het niet zijn eerste finale. Dus hij is de leider, hij moet zijn spelers klaarstomen voor de enorme emoties die erbij komen kijken."

Meer: Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp

"Voor de spelers van Real Madrid is het juist het tegenovergestelde", vervolgt Alonso. "Zij hebben in de afgelopen jaren veel finales gespeeld, dus zij weten beter om te gaan met de situatie. Op het veld gaat het echter om die negentig minuten, wat er ook gebeurt. Alleen de weg naar de finale is voor beide teams anders. Het is vooraf goed om die ervaring te hebben. Maar het is ook goed om die opwinding te voelen. Je moet het gevoel controleren en er voor zorgen dat je niet te gemotiveerd bent, maar ook niet te rustig."

Alonso won de Champions League in 2005 met Liverpool en hield de trofee negen jaar later omhoog als speler van Real Madrid. "Ik heb gevoelens voor beide clubs. Het is voor mij daarom moeilijk om een favoriet aan te wijzen, maar ik ben blij met hoe de uitkomst ook zal zijn."

-

Meer nieuws

Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
0
Stadionspeaker Roda JC legt voor de camera uit waarom hij enorme fout maakte
2
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
10
Gemiste strafschop Haye komt sc Heerenveen duur te staan tegen Almere City
5
Roda-fans vieren promotiefeest al massaal op het veld, maar dan scoort Groningen
90
Sierhuis loopt ogenschijnlijk zware knieblessure op; Go Ahead op rand play-offs
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties