Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Xavi blikt vooruit: 'Ik ga ervan uit dat hij Barcelona graag ziet winnen'

Laatste update:

"Hij maakte een goede indruk op de laatste trainingen, hij wil graag spelen. Tegen Bayern zullen we de echte Messi zien", verzekert Xavi aan de vooravond van de eerste Champions League-krachtmeting tussen de teams. "Messi heeft het de afgelopen weken moeilijk gehad. Hij wil altijd spelen. Nu voelt hij zich okay, gemotiveerd. Dit is een belangrijke wedstrijd en hij wil erbij zijn. En hij zal honderd procent zijn."

Xavi benadrukte dat balbezit de doorslag kan geven. "Bij balbezit en aanvallend voetbal voelen wij ons op ons gemak. We moeten ervoor zorgen dat de bal lang in ons bezit blijft én we moeten scoren. Wij kunnen niet zonder bal spelen. Het moet op onze manier. De return tegen AC Milan is een goed voorbeeld. Een wedstrijd met een hoog tempo. Dan voelen wij ons goed. Dat ontbrak tegen Paris Saint-Germain."

De spelmaker van Barcelona erkent dat Bayern in vorm is. "Er is waarschijnlijk geen enkele andere club meer in vorm dan Bayern. Ze winnen vrij makkelijk hun duels. Het is een compleet elftal, dat goed speelt en opkomende backs heeft. Fysiek zijn ze ook heel sterk. Elk aspect van Bayern baart mij zorgen. We hebben veel respect voor Bayern. We zullen hen op onze manier moeten bestrijden. Het is fifty-fifty."

Xavi benadrukt dat Bayern niet de favoriet is. "We staan voor de zesde keer op rij in de halve finale. Hier wilden we staan. We zijn niet de underdog, de ploegen zijn aan elkaar gewaagd. Het is duidelijk dat Bayern met minder moeite de halve finale heeft gehaald, maar Barcelona is Barcelona. We domineren al jaren in Europa en we zullen proberen om ook in deze twee wedstrijden te domineren."

Speciale betekenis
De duels tussen Barcelona en Bayern hebben voor Josep Guardiola een speciale betekenis. De oefenmeester wordt na dit seizoen hoofdtrainer in Beieren en was eerder vier jaar lang trainer van los Azulgrana. "Hij is een echte culé, dus ik ga ervan uit dat hij Barcelona graag ziet winnen. Zijn toekomst ligt bij Bayern, dus ik denk dat hij heel erg naar deze wedstrijd uitkijkt."

-
Wat doet Barcelona in München?

Meer nieuws

Het AD weet waarom Pascal Jansen en Frank de Boer geen opties voor Ajax waren
4
Gewilde Wirtz is 'toptarget' en ziet specifieke transfer in 2025 zelf ook zitten
12
De 15 namen die Arne Slot deze zomer kunnen opvolgen bij Feyenoord
49
Footy Headlines lekt na thuistenue ook uitshirt Feyenoord voor komend seizoen
25
Feyenoord ontvangt gigantisch bedrag van Liverpool voor Arne Slot
93
Oosting zet deur voor toptarget Twente wagenwijd open: 'Als zo'n speler...'
32

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties