Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Xavi dringt aan en wil shoppen bij Manchester City en Tottenham Hotspur

Laatste update:

Dat Barcelona interesse heeft in Cancelo is geen verrassing meer. De Portugees speelde de tweede helft van het afgelopen seizoen op huurbasis voor Bayern München, maar hij stond afgelopen winter ook al in de belangstelling van Barça. De rechtsback-positie is al langere tijd een punt van zorg voor bij de landskampioen van Spanje. Afgelopen seizoen speelden Ronald Araújo en Jules Koundé veelal op die positie, maar beide verdedigers geven de voorkeur aan een plekje in het centrum van de defensie. Dest kreeg deze voorbereiding een nieuwe kans als rechtsachter, maar inmiddels lijkt Xavi de Amerikaan te licht hebben bevonden.

Lo Celso zou het middenveld van Barcelona van creativiteit moeten voorzien. De 27-jarige Argentijn staat nog onder contract bij Tottenham Hotspur, maar werd sinds zijn komst in 2019 tweemaal verhuurd aan Villarreal. Inmiddels heeft Lo Celso onder nieuwbakken Spurs-trainer Ange Postecoglou een nieuwe kans gekregen. De linkspoot mocht een helft meedoen in beide oefenduels die Tottenham tot nog toe speelde deze voorbereiding en wist in beide wedstrijden te scoren. Of Postecoglou openstaat voor een vertrek van Lo Celso valt dus nog te betwijfelen.

Het is daarnaast maar de vraag hoe realistisch een eventuele komst van de twee spelers is. De Blaugrana kampen al langere tijd met financiële problemen en moeten vaak eerst spelers verkopen voordat nieuwe aanwinsten verwelkomd kunnen worden. Dest mag dus vertrekken en Barcelona zou zelfs overwegen om zijn contract te ontbinden. Lenglet, die afgelopen seizoen verhuurd werd aan Tottenham, komt al langere tijd niet voor in de plannen van Xavi en kan verkocht worden. Kessié, die pas één voetbaljaargang in dienst is bij Barcelona, wist niet te overtuigen en mag eveneens uitkijken naar een nieuwe werkgever.

Meer nieuws

Marcus Thuram heeft via Instagram uiterst opmerkelijk verzoek aan Inter-fans
0
Live meepraten in de Champions League: Bayern München - Real Madrid
8
Matthijs de Ligt ontbreekt in basisopstelling Bayern; wel plaats voor Mazraoui
13
Ancelotti zet Camavinga verrassend genoeg op de bank tegen Bayern
20
Donkere wolken boven Arnhem: licentiecommissie stelt Vitesse nieuwe deadline
69
Bondscoach België hakt definitief knoop door over EK-deelname Thibaut Courtois
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties