Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Xavi gaat voor verrassende eerste 'aanwinst' als trainer van Barcelona'

Laatste update:

Xavi gaf maandag bij zijn officiële presentatie als trainer in het Camp Nou aan dat hij met Barcelona weer met twee vleugelspelers wil gaan spelen. De Spaanse oefenmeester is zich er echter van bewust dat de Catalanen dun zitten in de buitenspelers. Daarom heeft Xavi volgens Record de clubleiding van Barça gevraagd om Trincão vroegtijdig terug te laten keren van zijn uitleenbeurt aan Wolverhampton in de Premier League.

De Portugese sportkrant stipt aan dat Trincão dit seizoen puur statistisch gezien weliswaar weinig rendement heeft, met slechts één assist en nul doelpunten in negen officiële wedstrijden, maar dat hij wel geregeld speelt onder trainer Bruno Lage en heeft aangetoond een man te kunnen uitspelen. De Premier League-club heeft afgelopen zomer een optie tot koop bedongen, die dertig miljoen euro bedraagt. De Engelsen betaalden afgelopen zomer zes miljoen voor de huurdeal van Trincão. Mocht Barcelona zijn huurling vroegtijdig terug willen laten keren, zal het Wolverhampton financieel moeten compenseren.

Trincão werd begin 2020 voor 31 miljoen euro gecontracteerd door Barcelona en maakte een half jaar later de overstap van SC Braga. Onder Ronald Koeman moest de aanvaller het vooral doen met invalbeurten en kwam hij in 42 wedstrijden tot 3 goals en 2 assists. Voor het financieel noodlijdende Barcelona zou de terugkeer van Trincão geen overbodige luxe zijn, aangezien onder anderen Ousmane Dembélé, Pedri, Sergio Agüero en Martin Braithwaite door uiteenlopende redenen niet of nauwelijks minuten hebben gemaakt in de eerste maanden van het seizoen.

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
10
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
6
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties