Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Xavi hoopt op komst 'topspeler': 'Een van de beste het afgelopen decennium'

Laatste update:

"Het zou geweldig zijn voor iedereen hier. Ook voor Ribéry. De kwaliteit van het leven hier is fantastisch, het is een geweldig land, goed voor het gezinsleven ook. Onze dochter Asia, bijvoorbeeld, werd geboren in Doha. Het leven is comfortabel, iedereen is gelukkig. Natuurlijk is het niveau en het spelletje anders dan in Europa. Maar het zou leuk zijn als Ribéry hierheen verhuist."

Als Xavi de vraag wordt gesteld welke club hij de Fransman zou aanraden, antwoordt hij: "Natuurlijk mijn club Al-Sadd! Ik zou graag met hem willen spelen. Het zou leuk zijn als hij bij ons zou komen. Hij is een van de beste spelers van het afgelopen decennium in Europa. En hij is zeker een van de beste spelers in de geschiedenis van Frankrijk. Een topspeler!"

Xavi, die heeft aangekondigd waarschijnlijk te stoppen met zijn profcarrière, gelooft dat Ribéry ook nog twee jaar kan schitteren bij Bayern. "Maar als hij zou besluiten naar Qatar te verhuizen, zou iedereen hier gelukkig zijn. Misschien na het WK." Ribéry loopt net als onder meer Arjen Robben komende zomer uit zijn contract bij der Rekordmeister.

Verwacht jij dat Franck Ribéry zijn carrière afsluit bij Bayern München?

Meer nieuws

Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
0
Ronald de Boer ziet man zonder interlands graag meegaan naar EK met Oranje
9
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
19
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
10
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
11

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties