Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Xavi maakt zich nu ook extern hard voor terugkeer Messi bij Barcelona

Laatste update:

Xavi noemt een tweede periode van Messi bij Barcelona 'logisch' in een uitgebreid interview met Sport. "Ik heb de clubleiding en de voorzitter (Joan Laporta, red.) reeds op de hoogte gebracht van mijn verlangen om Lionel terug te halen. En ik twijfel er niet aan. Lionel heeft de honger, een winnaar, een leider en daarnaast een voetballer die altijd beslissend is." Er is geregeld contact met Messi, zo erkent Xavi.

"Ja, ik praat geregeld met hem en in die gesprekken maak ik hem duidelijk welke rol ik voor ogen zie", aldus de Barcelona-coach, die jarenlang samenspeelde met Messi. "Hij is natuurlijk een andere speler geworden. Wat hij ons kan brengen? De beslissende pass, assists, gevaar uit spelhervattingen, doelpunten. Wat niet eigenlijk? Hij kon ons heel veel brengen. Het hangt natuurlijk ook af van wat hij zelf wil, maar ik denk wel dat Lionel er voor openstaat", aldus Xavi, die Messi omschrijft als 'de beste speler uit de geschiedenis van Barcelona'.

"Hij kan nog jaren mee op het allerhoogste niveau. Er bestaat dus geen twijfel dat hij Barcelona kan helpen. Lionel is inzetbaar als valse nummer negen, als vleugelaanvaller, als middenvelder. Waar niet eigenlijk? Hij snapt het spelletje. Als hij kan brengen wat hij op het WK bracht, dan is het een speler van buitencategorie. Maar de bal ligt nu bij hem." Messi kwam in zijn eerste periode bij Barcelona tot 778 duels, waarin hij 672 keer scoorde en verantwoordelijk was voor 303 assists.

Barcelona heeft deze zomer drie topprioriteiten, zo meldde Mundo Deportivo onlangs. De Catalanen hebben eind april een haalbaarheidsplan - wat gaat over de financiële mogelijkheden van de club - ingediend bij LaLiga en als die wordt goedgekeurd, gaat Barça de contractverlengingen van Ronald Araújo en Gavi registreren. Als dat eenmaal is gebeurd, is de terugkeer van Messi de volgende topprioriteit voor Barcelona.

Zie jij Lionel Messi terugkeren bij Barcelona?

Meer nieuws

Josip Sutalo openbaart waarom hij een teleurstellend debuutseizoen kent bij Ajax
0
Pascal Jansen geeft duidelijk antwoord als hem wordt gevraagd naar Ajax
3
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
9
Pascal Jansen gaat voor het eerst in op plotseling ontslag bij AZ
11
Live meepraten in de Eredivisie: Heracles Almelo - RKC Waalwijk
3
Live meepraten in de Eredivisie: PSV - Sparta Rotterdam
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties