Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Xavi neemt het op voor gepasseerde international: 'Hij is buitengewoon'

Laatste update:

Fati moest vorig seizoen een groot gedeelte van het seizoen missen vanwege een langdurige hamstringblessure. Ook stond hij in een recent verleden lang aan de kant met een kniekwetsuur. De negentienjarige aanvaller moest om die reden onder meer het EK van vorig jaar laten schieten en zat tijdens de afgelopen interlandbreak niet bij de nationale ploeg. Tot zaterdagavond verscheen hij nog niet aan de aftrap van een wedstrijd in LaLiga, waarop Enrique hem besloot te passeren.

"De spelers die niet zijn geselecteerd, kennen mij en weten dat er nog altijd een mogelijkheid is dat ze kunnen worden opgeroepen", legde Enrique uit. "Ansu Fati moet ik bijvoorbeeld ook zien spelen." Fati verscheen tegen Mallorca voor het eerste deze jaargang aan de aftrap en was na twintig minuten spelen belangrijk bij de treffer van Lewandowski. De buitenspeler werd bediend door Jordi Alba en zag zijn Poolse collega fraai afronden na een individuele actie in de vijandelijke zestien.

Volgens Xavi, die Fati vanwege zijn blessureverleden lijkt te beschermen in de eerste maanden van het nieuwe seizoen, maakt zijn pupil een ijzersterke indruk. "Ansu is buitengewoon goed, hij heeft de afgelopen weken ontzettend goed getraind. We zijn heel blij met zijn houding. Een andere speler zou uit elkaar zijn gevallen en in opstand zijn gekomen. Maar Fati is vastbesloten om zich voor de volle honderd procent te geven en hij zal nog vaak belangrijk zijn voor ons."

Meer nieuws

Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
1
Mogelijke opvolger Slot spreekt zich uit: 'Lastig nee zeggen tegen Feyenoord'
7
NEC mag dankzij heerlijke goals Chery nog altijd hopen op vijfde plek
19
Mauro Júnior zingt provocerend anti-Ajax-liedje op huldiging van PSV
46
Turkse titelstrijd nagenoeg beslist na nieuw puntenverlies Fenerbahçe
52
Lang start anti-Feyenoord-lied dat afkomstig is van Ajax; Luuk de Jong grijpt in
106

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties