Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Xavi onderneemt vergeefse poging om toptalent op te pikken in Camp Nou'

Laatste update:

De voormalige middenvelder is inmiddels trainer van het Qatarese Al-Sadd, de club waar hij de afgelopen vier seizoenen nog als speler actief was. Vanuit die hoedanigheid heeft Xavi volgens Mundo Deportivo onlangs bij Puig geïnformeerd of het talent ervoor open stond om een seizoen op huurbasis bij zijn club te komen voetballen.

De jonge middenvelder was volgens de Spaanse sportkrant 'verrast, maar gevleid' door het voorstel van Xavi, die hij beschouwt als een voorbeeld. Puig heeft het plan van Al-Sadd echter beleefd afgewezen omdat hij aankomend seizoen voor zijn kans wil gaan bij Barcelona. Zelfs als Ernesto Valverde ervoor kiest om hem niet over te hevelen naar de hoofdmacht, wil Puig vanuit Barcelona B zoveel mogelijk minuten maken in het eerste.

Puig maakt sinds 2013 deel uit van de jeugdopleiding van de kampioen van Spanje en maakte vorig seizoen zijn officiële debuut in de hoofdmacht. De jongeling is ook met Barcelona mee op tournee naar Azië en begon dinsdag in de basis tijdens de met 1-2 verloren oefenwedstrijd tegen Chelsea.

Denk jij dat Riqui Puig aankomend seizoen veel minuten gaat maken bij Barcelona?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
3
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
15
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
53
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties