Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Xavi posteert Rijkaard en Van Gaal achter Spanjaarden: 'Zij waren de beste'

Laatste update:

"Luis Aragonés en Josep Guardiola waren waarschijnlijk wel de beste coaches die ik heb gehad. Ik heb ook onder Frank Rijkaard, Louis van Gaal en Luis Enrique gespeeld en heb van allen veel geleerd. Ik heb genoten van de samenwerking met hen. Ik heb de mogelijkheid gehad om met de beste trainers ter wereld te werken. Aragonés en Guardiola hadden een speelstijl dat erg aanvallend was en gebaseerd was op balbezit. Guardiola is vandaag de dag een van de beste trainers ter wereld."

Meer: ‘Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder’

Xavi gaat ook in op het feit dat het nieuws omtrent een mogelijke contractverlenging van Lionel Messi bij Barcelona nog altijd niet is bevestigd. "We weten niet zeker of hij getekend heeft zoals de president van LaLiga (Javier Tebas, red.) heeft gezegd. Maar voor mij is het een gedane zaak. Messi heeft Barcelona nodig, maar Barcelona heeft vooral Messi nodig."

"Het zou goed zijn als Messi zijn hele carrière bij Barça blijft", vervolgt de Spanjaard. "Als lid van Barcelona zie ik hem graag nog jaren voetballen bij Barcelona, omdat we mét hem een grotere kans hebben om prijzen te pakken. Hij is de beste speler in de geschiedenis van het voetbal", aldus Xavi, die herhaalt dat hij hoopt dat hij in de toekomst in de voetballerij actief blijft als trainer.

Verwacht jij dat Lionel Messi zijn voetbalcarrière afsluit bij Barcelona?

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
0
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
26
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
12
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties