Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Xavi Simons blinkt andermaal uit voor Leipzig, dat uitstekende zaken doet

Laatste update:

Bijzonderheden:


Leipzig kwam al snel op voorsprong in eigen stadion. De ongelukkige Isherwood kopte de bal bij de tweede paal in eigen doel. Vlak na rust tekende invaller Baumgartner, op aangeven van Xaver Schlager, voor de eindstand door de bal uit een hoekschop keihard in de hoek te werken.

Simons kwam dus niet tot scoren, maar speelde uitstekend en was een constante plaag voor de kansloze hekkensluiter van de Bundesliga. De Amsterdammer, die van het eerste tot het laatste fluitsignaal op het veld stond, creëerde zes kansen, waarvan één grote.

Al zijn vijf dribbels waren succesvol. Bovendien won Simons, die als aanvallende linkermiddenvelder stond opgesteld, tien van zijn twaalf grondduels én kreeg hij vier overtredingen mee. Simons was midweeks in de Champions League tegen Real Madrid (1-1) ook al een van de uitblinkers.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Voetbalzone (Feyenoord/Ajax/PSV/Transfer) nieuws? Volg dan nu ons WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

VZ Kort: Na Barkas en Toornstra behoudt FC Utrecht nóg een vaste waarde
77
Virgil van Dijk strijdt met 7 andere Premier League-sterren om felbegeerde titel
8
Duitse media zijn eensgezind over spel van Matthijs de Ligt tegen Real Madrid
12
Serieuze aantijging van Bayern richting grensrechter: 'Dit is moedwillig'
88
The Athletic weet met welke club Marco Reus al heeft gesproken over transfer
5
Jahanbakhsh geeft Gimenez één concreet advies mee bij stap naar Premier League
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties