Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Xavi Simons gaat vragen over 'PSG-clausule' uit de weg na galavoorstelling

Laatste update:

Verslaggever Hans Kraay junior van ESPN wilde weten of 'er een kans bestaat' dat Simons een nieuw contract tekent, waarbij de 'PSG-clausule' verwijderd zou worden. "Kijk, ik geniet nu hier en ben ontzettend trots dat ik hier mag spelen", antwoordde Simons. "Ik heb een contract van vijf jaar getekend bij PSV, dus dat is het probleem niet. We zullen zien, we weten niet wat er kan gebeuren in de toekomst, maar ik ben echt heel erg blij hier met de club en met het team. Ik wil mooie dingen bereiken en gewoon trophies winnen."

Kraay nam geen genoegen met het antwoord en vroeg de Amsterdammer vervolgens 'hoe groot de kans in percentages' is dat Simons gebruik zal maken van de clausule. "Zoals ik zei: ik geniet hier", ontwijkt Simons de vraag van Kraay. "Ik wil gewoon voetballen en ik geniet gewoon erg. En wat er gaat gebeuren... Ik weet niet wat er over vier of maanden kan gebeuren. Ik weet wel dat ik hier een vijfjarig contract heb en dat ik mooie dingen wil bereiken met de club. Dat is wel echt één van mijn doelen, ja."

Simons liet zich zien tegen Groningen met een assist een prachtig doelpunt uit de draai. PSV wacht donderdag vermoedelijk een stuk zwaardere opgave in de tussenronde van de Europa League, wanneer de Eindhovenaren het in Spanje opnemen tegen Sevilla. "Het was een belangrijke dag vandaag om donderdag tegen Sevilla te spelen", liet Simons weten. "We gaan die wedstrijd lekker in en ik hoop dat het een mooie dag mag worden." De wedstrijd in Andalusië begint donderdag om 21.00 uur.

Van Nistelrooij
Ook PSV-trainer Ruud van Nistelrooij weigerde na afloop van het duel met Groningen diep in te gaan over de transferclausule in het contract van Simons. "Wij hebben het helemaal niet over clausules", liet de oefenmeester weten voor de camera van ESPN. "Dat is iets wat in de media is ontstaan, maar dat is nooit besproken of bevestigd geweest. Wij gaan niet in op de inhoud van de contracten van onze spelers. We weten dat hij voor vijf jaar vast ligt en verder is er niks aan de hand. Er wordt dan een hoop geïnsinueerd, dan is dit mijn reactie daarop. Xavi moet vooral doen waar hij mee bezig is. Dat is elke dag de beste zijn, hard werken en presteren op het veld. Dan is hij belangrijk voor ons en dat weet hij", aldus Van Nistelrooij.

Blijft Xavi Simons na dit seizoen bij PSV?

Meer nieuws

VZ Kort: Nederland grijpt naast organisatie WK 2027 voor vrouwen
77
Begrip voor opvallende keuze van Koeman: 'Hij heeft heel veel voorwaarden'
1
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Mogelijke opvolger van Arne Slot bij Feyenoord reageert: 'Uiterst eervol'
10
Dit is Feyenoord-target Derek Cornelius: de Canadese opvolger van David Hancko?
4
Alex Kroes spreekt zich voor het eerst uit over functiewijziging bij Ajax
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties