Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Xavi Simons: 'Geloof me: bij Barcelona is het weinig in de gym'

Laatste update:

Simons zag in de eerste helft een treffer worden afgekeurd na buitenspel van Anwar El Ghazi. De behendige dribbelaar wurmde zich langs een aantal Arsenal-spelers om de bal behendig in de hoek te schuiven. "Ik miste mijn goal, maar ik was wel vrolijk. Ik heb genoten, en het team ook denk ik", vertelt Simons bij ESPN. "Ik wilde scoren en het team helpen, dat was mijn doel. We wisten dat we met energie moesten starten aan de wedstrijd. Arsenal staat eerste in de Premier League, daar heb je wel respect voor."

Volgens Simons heeft PSV zich goed herpakt van de zeperd tegen FC Groningen (4-2) van afgelopen weekend. "Het team staat altijd op de eerste plaats. Het is het belangrijkst dat dat goed gaat. Als ik dan ook nog goed kan spelen, is het helemaal top", aldus de middenvelder, die zich ondanks zijn fysiek goed staande houdt. "Ik heb altijd iets anders moeten zoeken om mezelf te verdedigen in wedstrijden. Uiteindelijk heb ik veel geoefend in de gym, dat was belangrijk voor mij. Ik kom van Barcelona en geloof mij: bij Barça is het niet veel gym. Daar is het veel met de bal."

De overstap naar Paris Saint-Germain was dan ook een hele belangrijke voor Simons. "In Parijs krijg je een totaal ander leven. De Ligue 1 is een fysiek sterke competitie", merkt het talent op. "Dan moet je jezelf wel beschermen en dat was een van mijn doelen. Klein zijn maakt niet uit, lekker sterk zijn. Ik was zestien toen ik bij PSG kwam. Met al die gasten, dan merk je het verschil wel. Ik pak het goed op, ik train hard en geef alles. Voetbal is mijn leven", aldus Simons.

Simons maakt indruk bij PSV en hoopt dat zijn goede vorm beloond wordt met een plek in Oranje. "Ik denk dat ik een goede beslissing heb gemaakt door naar PSV te gaan. Ik ben heel blij, dat is wel te zien denk ik." Vragen over het Nederlands elftal wimpelt hij vakkundig af. "Eerst wacht NEC, dan FK Bodø/Glimt en dan komt Ajax. Ajax is zeker een mooie wedstrijd. Wie weet wat daarna nog komt. Ik ga alles geven en dan is het aan de bondscoach die bepaalt. Het is een droom om mee te gaan naar het WK. Wie wil nou niet een WK spelen? Maar eerst PSV."

Europa League
PSV
2 - 0
Arsenal

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
3
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
13
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties