Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Xavi Simons geniet samen met Mbappé prioriteit: draai van 180 graden lonkt'

Laatste update:

Vanwege de geringe speelkansen in het eerste elftal zou de Nederlander hebben getwijfeld over zijn verblijf in Parijs, zo schemerde door in Franse media. Tegelijkertijd zou Simons juist geen speeltijd hebben gekregen vanwege zijn aflopende contract. Dat veranderde vanaf medio december, toen trainer Mauricio Pochettino de offensieve middenvelder vrijwel vast bij de A-selectie haalde. Sindsdien mocht Simons in zeven wedstrijden zijn opwachting maken.

Begin maart meldde Fabrizio Romano dat Simons een sterk verbeterd contract voorgeschoteld zou hebben gekregen van PSG. Van een akkoord is het echter niet gekomen, waardoor Simons in principe nog altijd transfervrij op te pikken is komende zomer. Barcelona - waar hij tussen 2010 en 2019 speelde - zou een belangrijke gegadigde zijn om hem over te nemen. De berichten over een naderend vertrek werden vorige gesterkt door een 'opmerkelijk' besluit van Pochettino.

Simons werd gepasseerd in de wedstrijdselectie voor het Ligue 1-duel met Clermont Foot (1-6 winst). Er zou geen directe aanleiding om de aanvallende middenvelder op de tribune te zetten en Pochettino - die tot dan toe steevast een plek in zijn wedstrijdselectie had voor Simons - trad zelf ook niet naar buiten met een verklaring. Het management van Simons was naar verluidt not amused over de beslissing van de Argentijnse oefenmeester, waardoor er hevig gespeculeerd werd over zijn nabije toekomst.

Pochettino nam Simons zondag weer op in zijn wedstrijdselectie voor het duel met Olympique Marseille (2-1 zege) en zijn contractverlenging geldt intern als 'topprioriteit'. Simons maakt deelt uit van een groep die zou moeten dienen als 'pijlers van de toekomst' van PSG. Naast Simons zijn ook de contracten van andere jeugdige talenten Ismaël Gharbi, Ayman Kari en Warren-Zaïre Emery prioriteit om te worden verlengd. Bovendien werkt sportief directeur Leonardo hard aan het aanblijven van Mbappé en het definitief aantrekken van de van Sporting Portugal gehuurde Nuno Mendes.

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties