Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Felbegeerde De Zerbi vertelt of hij überhaupt openstaat voor een nieuwe club

Laatste update:

Bij Brighton & Hove Albion heeft de trainer inmiddels de nodige naamsbekendheid vergaart. Onder meer Pep Guardiola roemt de speelstijl van De Zerbi en liet al weten diep onder de indruk te zijn.

Zijn prestaties bij the Seagulls zorgen ervoor dat de 44-jarige oefenmeester op de radar staat van verscheidene topclubs. Vooral dit seizoen wordt De Zerbi nadrukkelijk aan een stap hogerop gelinkt.

In een interview met Sky Sports spreekt hij echter de wens uit om langer bij Brighton te blijven. "Ik zou graag bij Brighton doorgaan", zegt De Zerbi. "Omdat ik van mij spelers houd."

"Ik houd van de stad. Ik heb al tegen de fans gezegd: zolang ik hier gelukkig ben, is er geen enkele club die me kan verleiden", is de Italiaan stellig. Het heeft er dus alle schijn van dat De Zerbi in ieder geval volgend seizoen nog voor de groep staat bij Brighton.

Die club ging in september van 2022 met hem in zee en heeft sindsdien nog geen moment spijt gehad. In de jaargang 2022/23 eindigde Brighton onder leiding van De Zerbi op een uitermate verdienstelijke zesde plek, waardoor de formatie dit seizoen in de Europa League actief was.

Daarin werd het in de achtste finale uitgeschakeld door AS Roma (4-1 over twee duels). In de Premier League kent Brighton dit seizoen een grijzer jaar. De huidige twaalfde plek geeft weinig kleur aan het seizoen van the Seagulls.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Ajax maakt haast en wil Francesco Farioli komende week binnenhalen
7
Alex Kroes noemt 3 spelers die hij absoluut niet wil verkopen bij Ajax
6
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
Kökçü van de hemel in de hel doordat Benfica zege weggeeft in minuut 93
17
Feyenoord wordt op 'logische' vervanger Slot gewezen: 'Maar hoop dat hij blijft'
1
Summerville weet welke club Premier League-droom Leeds kan verstoren
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties