Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Xavi Simons kent verdienstelijk basisdebuut bij bescheiden Mbappé-show

Laatste update:

Naast de basisplaats van Simons begon Pochettino met opvallend veel grote namen aan het duel. Zo hadden onder meer Kylian Mbappé, Marco Verratti en Mauro Icardi 'gewoon' een basisplaats bij les Parisiens. Ook Sergio Ramos mocht weer eens bij de eerste elf beginnen. Icardi dacht na dertien minuten spelen zijn club op voorsprong te zetten, maar de treffer werd afgekeurd vanwege buitenspel. Twee minuten later was het alsnog raak. Mbappé werd neergehaald door Ibrahima Diedhiou en benutte de daaropvolgende strafschop zelf: 0-1. Halverwege de eerste helft verprutste Icardi een geweldige kans op de 0-2. Na een feilloos uitgespeelde aanval schoot de Argentijn voor open doel tegen de paal.

Meer: Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig

Icardi baalde zichtbaar en kreeg niet veel later de kans om zijn vertrouwen te herstellen.
Mbappé verdiende voor de tweede keer die wedstrijd een penalty; Gary Marigard was ditmaal de veroorzaker. Mbappé gunde het leer aan Icardi, die keeper Yann Le Meur op het verkeerde been zette en feilloos binnenschoot voor de 0-2. Even voor rust had Mbappé nog de 0-3 op zijn schoen, maar de goalgetter bewaarde zijn kruit voor later. Zes minuten na de thee was het namelijk weer raak. Simons stuurde Colin Dagba weg, die Mbappé een niet te missen kans bood: 0-3.

De Parijzenaren wisten de buit binnen en hielden zich in het restant van de wedstrijd in. Pochettino zag nog gelegenheid om Edouard Michut, El Chadaille Bitshiabu en hun debuut in het eerste elftal te gunnen. Met de invallers kwam PSG echter niet meer tot een vierde doelpunt. De huidig koploper van de Ligue 1 bekert met de zege eenvoudig door naar de zestiende finales en blijft in de race om alle prijzen.

Meer nieuws

'Dumfries gaat Inter mogelijk verlaten en ziet move naar Manchester wel zitten'
1
Door vuurwerk verminkte PSV-fan doet zijn verhaal: 'Ik mis tweeënhalve vinger'
15
Van Dijk naar Real Madrid? 'Als ze bellen kunnen ze hem morgen contracteren'
26
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
61
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Scouts van Ajax zaten dit weekend op de tribune voor deze vier toptalenten'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties