Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Xavi Simons laat zich gelden in UEFA Youth League tegen Manchester City

Laatste update:

De Fransen begonnen twee weken geleden met een 2-2 remise bij Club Brugge, terwijl Manchester City eerder met 5-1 won van RB Leipzig. Simons was de enige Nederlander bij PSG, maar in de persoon van Mikki van Sas had Manchester City wel een Nederlandse reservekeeper. Na voorbereidend werk van Simons was Daouda Weidmann vroeg in de wedstrijd dicht bij het openingsdoelpunt. De middenvelder schoot op de paal, kort nadat Tai Sodje aan de overzijde ook een goede kans had laten liggen. Na een halfuur zorgde Shea Charles voor de 0-1. De middenvelder van de bezoekers ontving de bal aan de rand van het strafschopgebied en zocht de hoek met veel precisie uit.

Meer: Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig

Simons raakte in de slotfase van de eerste helft wat gefrustreerd en kreeg een gele kaart voor een onbesuisde tackle. Na de pauze werd de situatie rooskleuriger voor PSG. Djeidi Gassama werd bediend door Simons en werd in het strafschopgebied neergehaald door Finley Burns, die een directe rode kaart ontving. Simons plaatste de daaropvolgende penalty in de rechterhoek. De bezoekers moesten twaalf minuten voor tijd door met negen man, omdat Charles zijn tweede gele kaart ontving voor een overtreding op Simons, maar met een 4-4-0-formatie hield Manchester City stand in de laatste minuten van de wedstrijd.

-

Meer nieuws

Turkse titelstrijd nagenoeg beslist na nieuw puntenverlies Fenerbahçe
40
Lang start anti-Feyenoord-lied dat afkomstig is van Ajax; Luuk de Jong grijpt in
79
Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
19
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
1
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
41
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
40

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties