Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Xavi Simons mag dromen van debuut na oproep van Pochettino

Laatste update:

Simons maakte in augustus vorig jaar reeds zijn officieuze debuut namens PSG in een oefenwedstrijd tegen FC Sochaux, toen Tuchel nog de scepter zwaaide bij de grootmacht uit Parijs. Daarna zat de voormalig jeugdspeler van Barcelona nog slechts tweemaal op de bank tijdens een competitiewedstrijd. Met de komst van Pochettino lijken de kans zich te keren voor Simons, die deze week al enkele keren meetrainde met het eerste elftal. Mede hierdoor heeft de Argentijnse coach besloten om hem op te nemen in de selectie voor woensdagavond.

Meer: Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig

Pochettino lijkt sowieso meer aandacht te willen schenken aan de talenten die bij PSG rondlopen, want naast Simons verschenen ook Edouard Michut, Kenny Nagera, El Chadaille Bitshiabu en Soumaula Coulibaly afgelopen maandag op de eerste training van de voormalig manager van Tottenham Hotspur in de Franse hoofdstad. Simons verdedigt sinds afgelopen zomer de kleuren van PSG en zijn contract bij de verliezend Champions League-finalist van afgelopen seizoen loopt nog anderhalf jaar door.

Mitchel Bakker is ook weer van de partij bij PSG. De linksback heeft tot dusver de meeste speelminuten (1099) gemaakt bij PSG in Ligue 1. PSG begint woensdagavond als nummer drie aan de confrontatie met Saint-Étienne. De achterstand op koplopers Olympique Lyon en Lille OSC bedraagt slechts één punt: 36 om 35 punten.

Zie jij Xavi Simons slagen bij Paris Saint-Germain?

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
31
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
149
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
352
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
15
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
46

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties