Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Xavi Simons mag dromen van speeltijd tegen Real Madrid dinsdagavond

Laatste update:

Simons kreeg al wel speeltijd in de Ligue 1, het Franse bekertoernooi en in wedstrijden in de UEFA Youth League. Een plek in de wedstrijdselectie voor de Champions League bleef echter tot dusver uit. De verwachting is overigens niet dat Pochettino Simons dinsdagavond een basisplek gunt in de kraker tegen De Koninklijke. Landgenoot Georginio Wijnaldum heeft het blessureleed achter zich gelaten en is door de Argentijnse coach ook geselecteerd voor Real-thuis.

Voormalig jeugdtrainer Peter van der Veen is blij met de stormachtige ontwikkeling die Simons doormaakt bij PSG. "Als je zoveel talent en werklust hebt en altijd met goede spelers om je heen voetbalt, dan ontwikkel je je nu eenmaal snel", zegt hij in een interview met De Telegraaf. "Geloof me, hij wordt echt niet vanwege dat schattige koppie bij 'PSG' opgesteld. Mauricio Pochettino zit daar niet om jonge spelers te brengen, maar om wedstrijden te winnen. Die stelt gewoon de elf besten op, zeker tegen Stade Rennes. Hij heeft enorm veel vertrouwen in Xavi."

Van der Veen verwijst naar het feit dat Simons vrijdag tegen Stade Rennes een voorhoede vormde samen met Lionel Messi en Mbappé. De coach, die met Simons samenwerkte bij Oranje Onder 15, ziet in de middenvelder een echte spelmaker. "Hij was inderdaad klein en daar had hij wel last van. Ik heb hem ooit tegen Duitsland na een uur gewisseld toen de wedstrijd heel fysiek werd en hij onder de voet werd gelopen. Dan nam ik hem in bescherming. Maar ik heb hem in dat soort vechtwedstrijden ook wel eens laten staan. Omdat hij er mee moest leren dealen, gewoon sneller moest handelen. Bij Paris Saint-Germain geven ze hem de bal. Dat betekent dat ze hem accepteren én dat hij goed is. Anders wordt hij overgeslagen, zo simpel is het."

'Xavi Simons wordt echt niet vanwege dat schattige koppie opgesteld bij PSG'

Enkele oud-trainers vellen een positief oordeel over de ontwikkeling van Xavi Simons bij PSG.Lees artikel

Pochettino ontving goed nieuws uit de ziekenboeg, want Neymar is volledig hersteld van de enkelblessure die hij eind november opliep. De verwachting is dat de Braziliaanse sterspeler dinsdagavond op de bank begint bij PSG. Veel ogen zullen gericht zijn op Kylian Mbappé. Diverse buitenlandse media wisten in de afgelopen periode te melden dat de steraanvaller deze zomer transfervrij overstapt naar Real, de opponent van dinsdag. Een definitief akkoord tussen beide topclubs blijft voorlopig nog uit.

-
Zie jij Xavi Simons speelminuten maken tegen Real Madrid?

Meer nieuws

Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
6
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
3
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
117
Beleggersclub VEB zeer kritisch op Ajax over terugkeer Alex Kroes
24
PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties