Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Xavi Simons onthult geheime troef waarmee Van Nistelrooij hem naar PSV lokte

Laatste update:

PSV was niet de enige club die Simons graag zag komen. "Ik had opties in Spanje, Duitsland en Engeland", blikt de handenbinder terug op de transferzomer. "Vroeger riep ik altijd dat ik niet terug wilde naar Nederland. Ik had dat gewoon in mijn hoofd zitten. Maar in maart of februari belde Van Nistelrooij met Sergio Ramos. Zij hebben samen gespeeld bij Real Madrid."

Meer: Van Nistelrooij heeft gesprekken gevoerd om weer aan de slag te gaan als trainer | Valentijn Driessen voorziet snelle exit: ‘Hij blokkeert de groei van PSV’

Van Nistelrooij en Ramos werden samen kampioen in 2006/07 en 2007/08 en hebben dus nog geregeld contact. "Wij hadden een wedstrijd op dat moment. Ik zat op mijn kamer en we gingen allemaal naar beneden", gaat Simons verder. "Toen riep Ramos mij om te zeggen dat Van Nistelrooij had gebeld om te zeggen dat hij mij heel graag wilde hebben. Maar ik wist nog van niks. Mijn zaakwaarnemer had nog niks gezegd over PSV. Sindsdien heeft hij mij elke dag gebeld."

Het verlangen van Van Nistelrooij ging ver, zo vertelt Simons. "Op een gegeven moment kwam ik op een punt dat ik zei: 'Ik heb nu zomer, misschien ga ik niet reageren binnen nu en een paar weken.' Toen zei hij: 'Maakt niet uit, ik blijf je berichten sturen.' En dat deed hij ook gewoon. Hij stuurde dat hij mij graag wilde hebben en dat ik belangrijk ging worden. Dat soort dingen. Dat gaf goede energie. Het was heel positief."

Meer nieuws

Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
208
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
10
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
34
Vitesse vindt mogelijke redding op bijna 5.000 km afstand en voert al gesprekken
15
Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
35
Mourinho liet onlangs zijn droombaan lopen: 'Ik heb een fout gemaakt'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties