Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Xavi Simons onthult veelbesproken mentor: 'Ik zie hem een beetje als vader'

Laatste update:

"Hij is niet normaal. Zo'n goede speler. Hoe hij om zich heen kijkt, hoe hij de bal controleert. Ik praat ook veel met hem daarover. Hij geeft mij veel aandacht", is Simons lovend over Verratti in gesprek met de NOS. Ook Neymar spreekt hij vaak. "Ik zie hem een beetje als een vader. Hij is degene die vaak naar mij toekomt en vraagt of ik iets nodig heb of dingen moet weten. Het is ook echt een goede gozer buiten het veld. Een heel goed mens en dat is ook belangrijk."

Meer: De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain

Simons en Neymar kennen elkaar van hun gezamenlijke tijd bij Barcelona. De achttienjarige middenvelder speelde negen jaar in de opleiding van de Catalaanse club, alvorens hij in 2019 naar PSG vertrok. Neymar droeg tussen 2013 en 2017 het shirt van de huidige nummer drie van LaLiga. "Ik denk dat hij (Neymar, red.) mij een beetje ziet als zijn kleine broertje. Hij heeft mij zien opgroeien toen ik bij Barça zat. Ik heb toen ook een commercial met hem gedaan. Dat schept toch een band."

Twee andere spelers die Simons leerde kennen bij Barcelona zijn Nico González en Gavi. Met name Gavi maakt momenteel indruk en was zelfs bij de Spaanse nationale ploeg de voorbije interlands verzekerd van een basisplek. "Of ik daar met jaloezie naar kijk? Zeker niet. Zo ben ik niet", aldus de Nederlander. "Gavi is mijn vriend. We zijn samen opgegroeid. Ik bel vaak met hem en gun hem dit ook echt. Ik ben blij voor hem en zijn familie. Iedereen heeft zijn eigen carrière en zijn eigen pad."

Meer nieuws

Erik ten Hag kent met zege op Brighton goede generale voor FA Cup-finale
0
John van 't Schip: 'Het is duidelijk wie de winnaar van het seizoen is bij Ajax'
4
Ajax wil zo snel mogelijk af van drietal: 'Ze vormen een eiland in de groep'
24
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Rayo Vallecano
12
Live meepraten in LaLiga: Villarreal - Real Madrid
3
Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties