Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Xavi vol lof: 'In mijn optiek staat alleen Lionel Messi nog boven hem'

Laatste update:

"Ronaldinho behoort tot de allerbeste spelers ooit, maar hij was wellicht niet constant genoeg", verklaart Xavi in een interview met Globo Esporte. "Misschien heeft hij hierdoor maar voor een korte periode aan de top gestaan. In mijn optiek staat alleen Messi nog boven Ronaldinho, vooral omdat hij in de laatste jaren heel erg constant is geweest in zijn prestaties. Messi is de allerbeste. Ronaldinho behoort echter tot de beste spelers ooit. Daarna komt de rest pas."

Meer: Xavi heeft spijt van zijn besluit en blijft langer bij FC Barcelona

Waar of niet waar? - Lionel Messi zou floppen in de 'fysieke' Premier League

Lees artikel

"Ik schaar Ronaldinho in het rijtje met de Braziliaanse Ronaldo, Cristiano Ronaldo en Messi", aldus Xavi, die onlangs in een interview met La Vanguardia een eventuele terugkeer bij Barcelona als trainer besprak. "Het is duidelijk dat ik op een dag wil terugkeren bij Barcelona. Ik denk dat ik als trainer wat te bieden heb aan de spelers." Er zal echter wel eerst aan een aantal eisen moeten worden voldaan. "Ik heb al duidelijk gemaakt dat ik een project voor ogen zie dat vanaf de basis wordt opgebouwd. En ik ben ook degene die de beslissingen zal nemen. Ik wil met mensen werken die ik kan vertrouwen. Giftige elementen wil ik niet in de kleedkamer hebben."

Xavi zou wel weten hoe hij Messi moet coachen bij Barcelona. "Het is een speler die, als je het goed aanpakt als trainer, zelfs als verdediger uit de voeten kan. Hij beschikt over snelheid, zowel fysiek als geestelijk. Hij beheerst alle facetten van het vak van profvoetballer. Als je hem zover krijgt om te rennen, wat doen de anderen dan? Die gaan twee keer harder rennen", zo besluit Xavi.

Wie vind jij de allerbeste speler ooit?

Meer nieuws

Donkerrode kaart in Ligue 1 na karatetrap in het gezicht van tegenstander
2
Live meepraten in de Premier League: West Ham United - Liverpool
5
Derksen weet wie topkandidaat is om Arne Slot bij Feyenoord op te volgen
15
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
2
Ajax zet streep door 2 potentiële trainers: 'Zij werden als 'te bleu' gezien'
26
Gewilde Wirtz is 'toptarget' en ziet specifieke transfer in 2025 zelf ook zitten
32

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties